Studia Wieczorowe (2) Cześć. Czy wiecie gdzie w trójmieście można studiować wieczorowo? Zastanawia... Młoda25 Polecam (1) Polecam, instruktorzy potrafią nauczyć jeździć oraz świetnie potrafią... Sebastian polecam wszystkim (1) Synek chodzil do zlobka 2 lata z przerwami i jestesmy zadowoleni. Zwlaszcza... Jacek
Business and Languages (1) Wybiera się ktoś na kierunek business and languages? liyah Michalina - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Radka ;) przyswoilam naukę prowadzenia auta w... Michalina Kamil - opinia (1) Polecam bardzo instruktora Radka, ekspresowa nauka i miła atmosfera Kamil POLECAM-kierunek opiekunka dziecięca (2) Jestem tegoroczną absolwentką opiekunki dziecięcej....i uważam, że te dwa... karina Serdecznie polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad Synkiem w Akademii Malucha. Panie... Beata Polecam Osk Speed! (1) Polecam wszystkim wybrać tę szkołę! Pracownicy to ludzie z pasją, którzy... Natalia Efekty mówią same za siebie (1) Jankar uczciwie pracuje na pozycję lokalnego lidera wśród ośrodków szkolenia... Alan Nie jest źle ale wiele aspektów wymaga porawy (1) Panie wychowawczynie bardzo profesjonalne chociaż jest kilka zgniłych jabłek... Ewelina język norweski - szkoła językowa w gdańsku (6) Może ktoś poleci szkołę językową lub kurs norweskiego w gdańsku pilnie... anka Studia Business and Languages SSW/Ateneum (2) Wybiera się ktoś na B&L zaocznie? Co sądzicie o tym kierunku i poziomie... liyah Polecam (1) Witam, Moje odczucia odnośnie żłobka są pozytywne. Córka chodzila do starszej... Justyna Polecam osobom mieszkającym w okolicach Zaspy. (1) Żłobek wybraliśmy ze względu na lokalizacje. Jak się okazało później był to... mama 10/10, 100% zadowolenia (1) Przyszedłem przygotować się do egzaminu po latach. W 10h Pani Gosia tak mnie... maciej Najlepsi ;) (2) Oczywiście najlepsi :) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem. Dzieki OSK... Aurica W To przedszkole to strzał w 10!!! (1) Długo szukaliśmy przedszkola dla naszego syna w Trójmieście. Nie zależało nam... MonikaiTomek szkoła na lata (15) Jestem mamą 2 dzieci uczęszczających do tej szkoły z których jedno ukończyło... wierna mama ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Pierwsze dobre wrażenie potwierdzało dobry wybór żłobka z każdym kolejnym... Darek