Profesjonalizm (1) Szczerze polecam wszystkim tę Szkołę Językową. Nauczyciel prowadzi zajęcia... Uczeń Zdecydowanie POLECAM ! (1) Profesjonalizm, bogata wiedza, podejście do Kursanta, tak właśnie w wielkim... Ewelina matematyki (1) Coś dla osób, które w przyszłym roku będą zdawać maturę z matematyki... konik
Polecam (1) Kurs przebiegał w miłej i spokojnej atmosferze, za sprawą otwartej, młodej... Borys Polecam (1) Mam w tym przedszkolu moją córeczkę i polecam z całego serca. Świetny... Marek WSAiB w Gdyni st. niestacjonarne BW 2016/17 (1) Witam wszystkich. :) Szukam osób, które wybierają się w tym roku na... Lena_ Najlepszy OSP w powiecie Wejherowskim! (1) Jak najbardziej polecam ARTEX! Bardzo dobrzy instruktorzy którzy potrafią... Szymon Gorąco polecam! (1) Pan Janusz w profesjonalny ale ciekawy sposób przedstawił teorię a instruktor... Adam Najlepsza szkoła nauki jazdy (1) Serdecznie polecam naukę w ośrodku Jankar znajdującym się w redzie. Nie ma... Agata Szkoła fajna, ale... (1) Szkoła fajna, z merytorycznym podejściem. Jednak przestrzegam rodziców... Matka jednego z uczniów Polecam OSK SPEED i Instruktora Romana (1) OSK Speed bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu teoretycznego i... Wojtek Szkoła godna polecenia (1) Szkoła jazdy bez dwóch zdań świetna. Po 2 egzaminach praktycznych w PORD... jk Polecam (1) Zdecydowanie polecam Elka school, dawno dawno temu, w innej galaktyce robiłam... Karolina Angielski (1) Witam. Czy ktoś jest w stanie polecić dobrą szkołę nauki angielskiego w Gdyni? potencjalny uczeń Zdalam prawko (1) Dzieki gd prawko za drugim razem zdalam prawko , mialam wymagajacego... Magda Zdalam prawko (1) Dzieki gd prawko za drugim razem zdalam prawko , mialam wymagajacego... Magda Weronika Koczur - opinia (1) Chciałabym bardzo polecić Pana Wojtka! Jest super instruktorem, który dba o... Weronika Koczur Polecam ! (1) Polecam instruktora Wojciecha Szyszkowskiego.! Lepszego instruktora nie... Paulina Szkoła ludzi z pasją (1) Serdecznie polecam OSK Jankar.Cieszę się, że trafiłem właśnie do tej szkoły.... Szymon Szymański Lepiej nie można trafić:) (1) Szczerze polecam Akademię Prawa Jazdy. Panie z biura bardzo pomocne i... Magda