poziom nauczania w porządku, ale panie w sekretariacie to porażka (1) rozpoczęłam naukę na płatnym kierunku nauczania. informacje z sekretariatu... Kamila Rewelacja (1) Polecam serdecznie wszystkim Panią Anie, pełen profesjonalizm zaangażowanie... Kasia Łysiak bardzo zadowolona absolwentka (1) nauczyciele kompetentni, szkoła dobrze zorganizowana, zawsze można się... Kamila
Polecan Oxford Language Centre (1) Serdecznie polecam Oxford Language Centre osobom, które chcą nauczyć się... T.Kalinowska Niesamowita szkoła (2) Szkoła niesamowita, ze specyficzną atmosferą, fajnymi ludźmi i naucycielami.... Zadowolony nikomu tej szkoly nie polecam! (2) wycisk z kazdego przedmiotu jak sie tylko da,w klasie maturalnej nie ma... maturzystka Lato leśnych ludzi (1) Fantastyczne, przyjazne dzieciom miejsce. Z gatunku tych, gdzie trzeba... Grzegorz Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły jazdy (1) Polecam tą szkołę każdemu, który chce jak najszybciej zdać prawo jazdy A i... Karol Doskonała szkoła (1) Świetni instruktorzy, świetna atmosfera, teoria jak i praktyka zdane za... Krystian Polecam (1) Współpracuję z Panem Pawłem już od 3 lat. Każdy kurs ratownictwa zawsze był... Monika Żukiewicz Przedszkole Mar Polecam! (1) Wspaniała kadra z ogromną pasją i wiedzą. W szczególności polecam Panią Anię... Monika K. Pełen profesjonalizm ! (1) Szczerze polecam. Współpracuję z nimi od jakiegoś czasu i jestem bardzo... Przemysław opinia (2) jestem mocno zawalony praca i studiami i nie mam czasu na nic dlaego ciesze... rysiek Super (1) Synek uwielbia to miejsce. Zaczął jako 2-latek a teraz już będzie w... Ada Polecam! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy w Gdyni, a w szczególności pana Leszka Chudy.... Agata bardzo dobry żłobek (1) Szczerze polecam żłobek Wesołe Żuczki. Panie są bardzo opiekuńcze, bardzo się... Kasia GoAuto - zdecydowanie polecam wszystkim;) (1) Gorąco polecam jazdy z Panem Piotrem.Pełen... Ania Polecam! (1) Gorąco polecam kursy na prawo jazdy w OSK Speed. Przygotowanie na najwyższym... Karolina Elka School Galeria Rumia - polecam (1) Z całego serca polecam tę szkołę jazdy. Kurs odbyłam w dość szybkim czasie... Dominika Szkola nie warta zachodu, nie polecam (1) jestem tegorocznym absolwentem. Koszmarna szkola, jak jakies wiezienie,... Artur