Warto zaufać LanguageBox! (1) Skoro czytasz tę opinie, zapewne szukasz szkoły która nauczy Cię języka... Michał Z czystym sumieniem (1) polecam szkołę każdemu, kto oczekuje profesjonalnej obsługi, miłej atmosfery... Darek H. Pierwsze wrażenie bardzo złe (7) Odwiedziłam liceum IX jako przedstawiciel organizacji studenckiej. Przez... Dagmara
Najlepsza szkółka (1) 6! Polecam ośrodek szkoleniowy Jankar, polecam instruktora Darka! Kurs... Michał super!!! (1) Polecam z całego serca !!! W szczególności pana Krzysztofa (pan Maciej też... Basia Bardzo polecam! (1) Po kursie w innej szkole, zdecydowalam sie na dodatkowe 10godzin przed... Magda Polecam (1) Polecam naukę w Nova centrum edukacyjne. Już nie będę pisała o organizacji,... Kaśka POLECAM!!!!Zdane za pierwszym razem!!! (1) Zdane za pierwszym podejściem!! POLECAM Instruktora pana Janusza Sowę,... Justyna Nie polecam - przerost formy nad trescią (1) Wspaniale wyposażona szkoła - na to zresztą idą niemałe pieniądze rodziców.... Gierek Pozytywnie (1) wracamy tam już z drugim dzieckiem nie chcę przechwalić ale to... Merkuriusz Język Japoński (1) Od dłuższego czasu interesowałam się Japonią zarówno kulturą jak i językiem a... Kamila Super (1) Bardzo polecam, chodzę na zajęcia od grudnia i muszę przyznać, że mój poziom... Karolina kategoria B (1) Bardzo polecam pana Zbyszka Jankowskiego, przemiły, kompetentny i chętnie... Jarek Poradnia psychologiczno-pedagogiczna na szóstkę! (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z opieki nad dzieckiem w Poradni... Monika Pierwsza Pomoc Przedmedyczna (1) Bardzo polecam tą firmę! W końcu profesjonalne podejście do tematu szkoleń z... Gdynianin Polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana Leszka (1) Bardzo długi czas walczyłam o poprawną jazdę autem. Nie wierzyłam w swoje... Alicja Rewelacja!!!! (1) Szkołę mogę polecić każdej osobie, która zaczyna swoją przygodę na drodze, po... Olka Najlepszy OSK na terenie całego Trójmiasta (1) Tak jak w nagłówku, kurs przeprowadzony gładko z indywidualnym podejściem do... Piotr Chodkiewicz Super! (2) Gorąco polecam rodzicom którzy zastanawiają sie nad wyborem zlobka. Córka... Joanna Zdecydowanie polecam Gimnazjum nr 4 w Gdyni!!! (1) Jestem absolwentką Gimnazjum nr 4 w Gdyni.Niedawno ukończyłam to gimnazjum... absolwentka