Bez wątpienia najlepsza szkoła!Polecam każdemu, z czystm sumieniem i prawkiem w ręku! (1) Uczęszczałam na zajęcia wcześniej do 3ch innych szkół, dopiero Andrzej... Karolina Polecam :) (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności najlepszego... Asia GODNE POLECENIA.Najważniejsze że są wyniki (1) Mogę godnie polecić ,nauczanie ,nauczyciele na 6. Maciej
Jak najbardziej polecam! (1) Pani Ania uczyła mnie angielskiego od totalnego zera. Zawsze coś wynosiłem z... Robi Polecam (1) Polecam. Uczę się w tym oddziale od kilku miesięcy. Widoczne postępy. Nie... xoxo Czy ktoś z Was wybiera się w tym roku na studia październik 2016' do ATENEUM ??? (2) Witam serdecznie! Czy ktoś z Was wybiera się w tym roku na studia... JOKO LOKO Zacnie (1) Bardzo miła atmosfera. Dobre indywidualne podejscie to klienta. Pozdrawiam... Artur Żyrafia Osada - polecam (1) Moja dwójka dzieci uczestniczyła w wakacyjnych zajęciach organizowanych w... Kasia Super, mega atmosfera i super zabawa :) (1) "good, good, good" - nic dodać, nic ująć :) Uczestnnik Profesjonalni! (1) Do OSK Poldek trafiłam po 3 letniej przerwie, szukając kadry instruktorów z... Wiktoria Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobry poziom i atmosfera nauki. Bartosz Polecam !! (1) Nigdy nie myślałem że zdam prawko jazdy za pierwszym razem dzięki Delcie a w... Piotr Przygotowanie do egzaminu maturalnego (2) Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza którą otrzymałem od Pani Krystyny... Tadeusz Nie polecam (1) Moje dziecko bez problemu chodzilo do prywatnego zlobka. Jak zwolnilo sie... Pani Ola Uczniowie - więźnowie (1) W tej szkole uczniowie traktowani są jak więźniowie.Mimo iż szkoła posiada... mama l-ka (1) Bardzo dziękuje)Wszystko fajnie)Jestem zadowolony z obsługi.Panie w biurze są... Sergiusz Lisowski Bardzo polecam:) (1) Do "Jedynki" trafiłam chcąc dokończyć kurs praktyczny (rozpoczęty prawie rok... karolina Z Obelixem zdane za pierwszym razem (1) Świetne wykłady teoretyczne, których chce się słuchać i nie są nudne, duża... Adrian Elka School - Rumia (1) Polecam! Teoria nauczona cała w 4 dni, a jazdy z Łukaszem super. Teoria zdana... Jędrzej Block Super szkoła, super instruktor - Jarek (1) Ekspresowe tempo - 2miesiace (od zaczęcia kursu do zdania egzaminu)... Paweł