Serdecznie polecam! (1) Dokładnie tak powinna wyglądać dobra szkoła. Wszystko ustalone pod klienta,... Paweł Zimny Żłobek na Zaspie - serdecznie polecam (2) Moja córka chodziła do żłobka przez rok i wspaniale się w tym okresie... mama Zosi GDPRAWKO (1) Serdecznie polecam, zdałem za pierwszym razem! Krystian
Dziękuję (1) Polecam tę szkołę jazdy wszystkim, którzy wahają się jaką szkołę nauki jazdy... Aleksandra super atmosfera oraz poziom nauczania (1) Nauka z Panem Łukaszem to czysta przyjemność! Super atmosfera, wysoki poziom... bla Najlepsze szkoła w trójmieście (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy każdemu. Przyjemna atmosfera nauki, nie... Kacper Jadwiga - opinia (1) To dzieki pozytywnym opiniom na trójmieście.pl trafiłam do tej szkoły tydzien... Jadwiga Zdecydowanie polecam! (1) Magda to niesamowicie kompetentna lektorka norweskiego. Zawsze świetnie... Miłka Polecam GDprawko! (1) Nie wierzyłam,że nadaję się na kierowcę, a kurs zrobiłam raczej z potrzeby... Marta Akademiki Politechniki Gdańskiej (1) Jak sie mieszka w akademikach PG? Jakie sa warunki, łazienki, itp? Które... Kasia Szczerze polecam! (1) Bardzo sobie chwalę lekcje z Magdą. Kompetentna i sympatyczna osoba. Dzięki... Asia Nie ma lepszego OSK w Trójmieście! (1) Jestem niezmiernie zadowolony, że mogłem się uczyć i przygotowywać do... Mateusz ? (6) Właśnie przeczytałam na stronie szkoły, że promuje ona szlachetny styl... rodzic PEDAGOGIKA - czy warto jeszcze studiować ten kierunek ?? (1) Czy Warto jeszcze studiować kierunek PEDAGOGIKA + specjalność. Ciągle się... JANINA Wyżej ocenić się niestety nie dało :) (1) Nie rozwodząc się zbytnio - Tomek przy pomocy Pana Marka nauczyli mnie... Robert Zyrafia Osada (1) Zapisałam syna na półkolonie do Żyrafiej Osady przede wszystkim zauroczona... Ewa Zachwyt :) (1) Szkoła intrygująca, inna niż pozostałe. Niecodzienne podejście do kursanta.... Joasia Chcesz mieć prawko i do Delty (1) Zdałam dzisiaj egzamin. Jestem ogólnie 11 lat po kursie. To byl mój trzeci... Pycia Weronika - opinia (1) Bardzo dobra atmosfera, mili instruktorzy z humorem :) Weronika WHOW (1) Ogromna cierpliwość jaką wykazał się pan Darek jest godna podziwu. Jestem pod... Marcin K