moja stara buda (1) spędziłem w tej budzie osiem lat swojego dzieciństwa i młodości, były... janek krasicki Zasługują na najwyższą ocenę! (1) Właśnie zakończyłem kurs na kat. B w szkole Poldek i jestem bardzo... Mati The best (1) Serdeczne podziękowania dla całej ekipy Elite a zwłaszcza dla P. Grzegorza za... Marta Krauze
Szczerze polecam (1) Szczerze polecam naukę w towarzystwie Marty- zajęcia są bardzo praktyczne i... Maciej Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku i na świecie pewnie też! (1) Bardzo fajnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne, szybko i skutecznie. Jazdy... Kloss Najlepsi! (1) Bywałam już w kilku szkołach językowych w Trójmieście, tych bardziej i tych... Anna dla przyszlych pracownikow (2) Ostrzegamy wszystkich, którzy ubiegają się o prace w tej placówce,... anna Polecam (1) Polecam szkółkę. Pan Bartosz bardzo wyrozumiały, opanowany, cierpliwy,... Agnieszka Małe Lwy (1) Polecamy punkt przedszkolny. Szukając miejsca dla naszego dziecka Małe Lwy... Emilia i Marcin Półkolonie w Żyrafiej Osadzie (1) Super miejsce,fajna ekipa, panie otwarte i nastawione indywidualnie na każde... monika Polecam! (1) Wyjątkowe miejsce-wyjątkowe Panie! Jedyny taki Punkt dla Maluszków w... Mama Kategoria A za pierwszym razem (1) Polecam szkołę i instruktora Maćka bardzo fajnie to wszystko działa bez... Michał Kurs prawa jazdy na 6+ (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Instruktorzy z profesjonalnym podejściem... MM ok (1) Chodzę od 30 czerwca na intensywny wakacyjny kurs angielskiego i bardzo sobie... ksenia super szkola (1) zdecydowanie polecam! profesjonalne podejscie do kursanta, krotki czas... krawiec Czy wybiera się ktoś z Was w tym roku na studia do Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa ??? (1) Witam, Czy są osoby,które wybierają się w tym roku do Wyższej Szkoły... JANKA Good driving school in English in Gdansk (1) Pani Iwona was very good, she helped me with the entire process (doctor, PKK... Arlette kat. A - polecam ten OSK (1) Po przebytym kursie, jedyna ocena jaką mogę wystawić dla szkoły to 6+ za... agnieszka opinia (1) Bardzo polecam metodę oraz nauczycieli którzy się tym zajmują. karolina Super szkoła jazdy (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Niesamowicie mili ludzie i wspaniałe... Rafal