mieszkanie do wynajęcia (1) Witam będę miała do wynajęcia mieszkanie 3 pokojowe dla 4 osób. Pokoje... aga Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy marzą o prawie jazdy! Nauka jest... Kornelia Elka School Gdynia - Kat. A (1) Egzamin zdany za pierwszym podejsciem. Elastyczne podejscie do kursanta,... Mieszko
Najlepsza szkoła jazdy. Polecam wszystkim! (1) Najlepsza szkoła jazdy.Polecam Panią Iwonkę która jest po prostu stworzona do... Iwona Szukam nauczyciela gry na pianinie (3) Szukam nauczyciela gry na pianinie, który nauczył by mnie tworzenia... mk Zdecydowanie najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdańsku! (1) Instruktorzy są bardzo cierpliwi, uczą naprawdę jeździć, nie tylko pod kątem... Majka J. Sorriso - szkoła godna polecenia (1) Egzamin zdany dzisiaj, teoria na max i praktyka za pierwszym razem, dziękuje... Karol Egzamin A2 - instruktor Piotr Kowerdej (1) Szczerze polecam szkołę jazdy Elka School , szybko , sprawnie z dobrym... Gracjan Polecamy!!! (5) Jesteśmy bardzo zaskoczone poniższymi opiniami. Prawdopodobnie są pisane... Fajniela & Maja Om Nie polecam nikomu !!! zabrakło miejsca na plusy ... (4) Dzięki Ci Boże za to, że mnie już tam nie ma ! 30 miesięcy spędzonych w tej... kajdany zrzucone Super! (1) Bardzo dobrze wspominam jazdy z Panem Januszesz. Jedyna wada to, ze strasznie... Kornelito bardzo polecem (1) Wyobrazcie sobie zdalam za pierwszym razem to tu zostalam bardzo dobrze... Aga Elegancko! (1) Część teoretyczna poszła dosyć szybko, a Pan Andrzej w razie niedomówień... Jarek Lekcje z języka angielskiego. (1) Zajęcia odbywają się w bardzo miłej i przyjemnej atmosferze. Tematy są... Patrycja Zdecydowanie Polecam (1) Zdecydowanie polecam! Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście. Tomek Dobek-... Ola 3Xtak (3) Witam, ja co do szkoły nie mam zarzutów,ogólnie jestem bardzo zadowolona ;-)... jaaga Półkolonie w Osadzie (1) Bardzo fajnie zorganizowane półkolonie. Zajęcia prowadzone z dużą dozą... Magda Super szkoła! (1) Pani Weronika (właścicielka szkoły) jest bardzo dobrą nauczycielką.... JM Pełna satysfakcja (1) Sposób nauczania dobrany do każdego indywidualnie, zajęcia ciekawe. Pierwszy... Ania Wiktoria - opinia (1) Polecam Pana Irka , przygotował mnie ,poświęcał duzo czasu ,uwagi i naprawdę... Wiktoria