polecam (1) Bardzo sie ciesze ze zdecydowalam sie na elke w Rumi. Mialam wielkie... Pati tancerka Rewelacja (1) Witam, w mojej ocenie szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Pan... Luśia Hiszpański w tydzień? Możliwe!!! (1) Tydzień przed wyjazdem do Hiszpanii postawiłam na zajęcia indywidualne.... Sylwia
Zdałem! (1) Polecam wszystkim tę szkołę. Teoria ciekawie, sprawnie i szybko... Szymon Egzaminy zdane za pierwszym razem! (1) Polecam serdecznie szkołę GDprawko. Teoria przekazana w prosty i łatwy do... jakub byłem tam (1) widziałem standard w innych prywatnych i państwowych WSB funkcjonuje i... 50+ Rewelacja (1) Polecam z całego serca naukę jazdy z właścicielem firmy Panem Janem Sikora.... Irena szkoda czasu (1) Młodzi nauczyciele zedcydowanie wydaje im się za wiele . Skończyłem tą szkołę... DSa Super kurs! (1) Byłam na kursie weekendowym. Szybka teoria w 3 dni z panią Moniką i robienie... Karolina Polecam (1) Niesamowita pasja i doświadczenie założycielki szkoły Bon Courage, po prostu... Michał Bardzo fajna szkoła (1) Szkoła fajna, świetna kadra, bardzo przyjemne i pomocne panie w... Mark Szczerze polecam (1) Studiuję na drugim roku Finansów i Rachunkowości. Wbrew ogólnej opinii jaka... Xyz Cudowne miejsce dla dzieci i dla dorosłych :) (1) Moje dziecko brało udział w pierwszym tygodniu letnich półkoloni. Widziałam... Dorota Zdałam! (1) Świetna szkoła jazdy! Dzisiaj wróciłam z egzaminu z wynikiem pozytywnym.... Natalia Mega! (1) Wybrałem kurs ekspresowy - teoria odbyła się w ~2 tygodnie. Obrazowe i... Tomasz Magda - opinia (1) Ostatnio robilam kurs na kat. C i kat. C+E na placu w Redzie. I bardzo... Magda Opinia (1) Idealna szkoła! Polecam wszystkim, którzy chcą zostać dobrymi kierowcami!!!... Aga GD PRAWKO (1) Serdecznie polecam!mila i bezstresowa atmosfera! :) Kamila kategoria B, kurs w APJ >>> POLECAM (1) :) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy jako profesjonalny i rzetelny... Izabela Mój instruktor P.Henryk (1) Moim instruktorem był Pan Henryk nie będę owijać w bawełnę to wymagający... Kinga