Wspaniałe miejsce, cudowny czas (1) Minęły 2 lata odkąd synek zaczął uczęszczać do Malinki i były to 2 cudowne... Mama Stasia POLECAM !!! (1) Marcin pomagał mi z chemią organiczną na studiach. Dzięki niemu po ciężkich... Emilia Szkoła nauki jazdy el-prawko godna polecenia (1) Witam wszystkich zainteresowanych, z miłą chęcią polecam tą szkołę nauki... Marcin W.
Akademia Dobrej Jazdy (1) Niezapomniane chwile przeżyte w gronie wspaniałych i profesjonalnych... Marcin podziękowania (1) Chciałabym bardzo podziękować paniom z tego żłobka za wspaniałą opiekę i... basiulat Dobry ale mam wiele uwag (1) Duży plus za dobre przygotowanie teoretyczne i możliwość e-learningu. Cena... Natalia Polecam z czystym sumieniem!!! (1) Pełen profesjonalizm! to była moja druga szkoła jazy i żałuje ,że od razu tu... Natalia Polecam (1) Szybka i przykemna teoria, dogodne terminy zajęć praktycznych, ostatnie jazdy... Kursant Polecam (1) Polecam, zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Część... Magda Polecam (1) Bardzo fajni , cierpliwi i mili instruktorzy . Polecam każdemu ! :) Natalia Dobra szkoła!!! (1) Dobra szkoła !!! Słyszałam ,że szkoła nie cieszyła się dobrą opinią jeszcze... Mama Kurs CPE (2) Pani Karolina przygotowywała mnie do kursu CPE. POLECAM. Najlepszy nauczyciel... Marta POLECAM !!! (1) Egzamin teoretyczny zdany 74/74 ! Egzamin praktyczny za pierwszym podejściem... Monika Wiola - opinia (1) Polecam każdemu!! Nie lękajcie się tylko pędźcie do L-ki!! :) bardzo dziekuje... Wiola Super Instrukor i Zdane za pierwszym razem! (2) Dzieki Panu Markowi i jego super podejscie do osob uczacych sie prowadzic... Nicole Machnikowski Zdane za pierwszym razem,bardzo dobre przygotowanie (1) Super , zdane za pierwszym razem teoria oraz praktyka , polecam serdecznie Paula POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM OSK CARUSEK! (1) Właśnie zdałam egzamin i mogę śmiało wszystkim polecić OSK Carusek! Teoria -... Julia Polecam wszystkim (1) Szkoła na wysokim poziomie, miła obsługa i świetny instruktor. Polecam... Kam Szkolenia dla firm (1) Szkolenia sprzedażowe prowadzone przez pcpolska są świetne, cały zespół w... Henryk Super szkoła! (1) Szkołe tą moge polecić każdej osobie która zaczyna przygode na drodze, jestem... Michał