polecam (1) „Wychowanie jest sztuką. Nauczyciel, artysta sztuki, jest drogowskazem... mama delta gdańsk (1) Bardzo polecam naukę jazdy DELTA bardzo dobrzy kierowcy, którzy potrafia... Adrian Chełmiński pisanie CV (2) Polecam firmę jeśli szukacie pracy. Potrafią bardzo fajnie podrasować CV i... Hamster
DOROTA POLECAM GDprawko (1) Szkoła GDprawko to szkoła,którą warto polecić osobom wybierającym się na kurs... Dorota z Moreny Polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście i metodyka nauczania (kurs przygotowujący do CAE) Agata Tomek - opinia (1) Polecam serdecznie szkółkę EXPERT. Jezdzilem z Iwona i Tomkiem, wszystkiego... Tomek Dziękuję całej ekipie Poldka! (1) Profesjonalny ośrodek:) i profesjonalni instruktorzy, którzy bardzo dokładnie... Julia super :) (5) Witam Serdecznie, Jestem tegoroczną absolwentką szkoły Beauty-Art i jestem... hanoola wspaniala opieka w przedszkolu Radosny Zakatek (1) Moja corka kolejny raz miala okazje uczeszczac do Przedszkola Radosny Zakatek... kasia Prosto i przyjemnie (1) Kurs ekspresowy na prawo jazdy A. W biurze wszystko zawsze sprawnie i szybko.... Michal GD PRAWKO (1) Doskonale poprowadzona teoria, jeśli chodzi o jazdy to najlepsi instruktorzy... Wojtek Polecam dobrą szkołą jazdy! (1) Polecam Elcar, kurs rewelacyjny i teoria i praktyka. Egzamin zdany za... Krzysztof B. Polecam (1) zajęcia prowadzone są w miłej atmosferze a tematy zajęć są ciekawe i... Karina Bardzo polecam VII LO w Gdańsku (1) W internecie krąży trochę przestarzałych opinii o tym liceum. Naprawdę warto... CleverOneW Polecam!!! (1) Gorąco polecam wszystkim instruktorkę p.Joannę Dzięcioł pełen... Patrycja Proszę o opinie na temat uczelni Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa W Nowym Porcie. (6) Witajcie, Proszę o Wasze opinie na temat Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w... ELKA NABÓR ZIMOWY (2) Nabór zimowy 2016 w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa czas zacząć! Zima to... Specjalista ds. rekrutacji Wyższ Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Bardzo dziękuje Maciejowi, ponieważ dzięki... :) C+E Polecam (1) Witam Właśnie skończyłem kompleksowy kurs prawo jazdy tzn C+E , kwalifikacje... Marek Bardzo polecam! (1) W moim przypadku o wyborze PSPD zadecydowały trzy czynniki: - instruktorzy z... Lech K.