Jestem zadowoloną uczestniczką kursu (1) Polecam każdemu kto do tej pory ma kłopoty z podjęciem konwersacji. Bardzo... Ewa Laurka dla Caruska :) (1) Serdecznie polecam! Nawet, jeśli ktoś uważa się za motoryzacyjną niemotę i... Dagmara Gorąco polecam obelix-a (1) Gorąco polecam OskObelix . Bardzo dorze i fajnie przeprowadzona teoria.... zadowolony kursant
Udało się !:D (1) Po dwóch latach przerwy i poddaniu się trafiłam na Łukasza Chwesiuk dzięki... Patrycja absolwent - opinia (2) Szkoła promuje miernotę i bardzo skutecznie podcina skrzydła uczniom... absolwent Podziekowania dla Pana Tomka Borocha. (1) Panie Tomku,dziekuje w imieniu swoim i corek za przygotowanie do egzaminow na... Katarzyna jakie studia wybrać (3) Hej :) Chciałbym w tym roku zacząć studia, zależy mi na kierunku który... matiii Polecam (1) Polecam każdemu kto chce jak najlepiej przygotować się do egzaminu. Miałem... Kamil Kat.B (1) Wzięłam jazdy u Pana Zbyszka J. i byłam bardzo pozytywnie nastawiona przez... Żaneta G POLECAM ! :) (1) Serdecznie polecam Pana Mariusza Ostrowskiego !! Prawo jazdy zdałam za... Weronika K. Po zmianie szkoły na Gdprawko zdałem za 1 razem. (1) Moje przeboje z prawem jazdy rozpoczęły się w 2012 roku, lecz mimo kilku... Kamil Naprawdę polecam wszystkim (1) Jestem w drugiej klasie gimnazjum i jestem z tej szkoły bardzo zadowolona,... Alice kampania (1) Polecam, rozkręcili mi profil firmowy na Facebooku, klientów od razu więcej. Karku jako mama dwójki dzieci szczerze polecam (1) Witam, jestem mamą dwójki dzieci, które korzystały (jedno wciąż korzysta) z... Mama dwójki wychowanków :) (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy! Pomimo wielu towarzyszących mi lęków... Marta Trafiłam do OSK Poldek z polecenia (1) Trafiłam do OSK Poldek z polecenia koleżanki, która robiła tu kurs. Była... kaśka Polecam (1) Bardzo, bardzo, bardzo polecam Deltę. Nie ma potrzeby uczenia się w domu,... Alicja Kat. A tylko w WSzJ (1) zacząłem kurs na kat. A w innej szkole, której nie polecam nikomu. W Wyższej... Maciek studia 30+ czy ktoś wybiera się w tym roku? (1) Wracam na studia, zaoczne po latach. Prawdopodobnie zarządzanie, ale uczelni... piotr Polecam szkołę jazdy DELTA ! (1) Moim zdaniem świetni instruktorzy i bardzo wysoki poziom nauczania! Zostałam... Aniela