Najlepsza szkoła w trójmieście! (1) Wielki dzięki dla Pana Janusza,Pana Adama i Pani Marzeny. Niesamowita... Ludmila Prawo Jazdy kat. D (1) Uczyłem się z Maciejem na kat. D i jestem mega zadowolony. Jazdy są w... Bartek Ogólnie może być... (1) Ogólnie rzecz biorąc pracujące w filii panie są zazwyczaj miłe, ale dość... Krzysztof
kierunki stomatologiczne POLECAM!!! (1) Skończyłam asystentkę stomatologiczną byłam zadowolona zapisałam się nawet... Agas NAJLEPSZA PANI INSTRUKTOR W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE ! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek. Pani Instruktor przesympatyczna, bardzo... żaba :) Technik farmacji (2) Hej. Jak odbywaja sie zajecia w teb na kierunku farmacja? Czy cale dnie? Anula Szkoła jest poprostu najlepsza lecz ma jeden minus. (1) Witam jestem absolwentem całego zkpig7 , teraz wyrażę oponie o gimnazjum nr... Uczennica p Jacek najlepszym instruktor - polecam w 100% (1) Najlepszy instruktor! Cierpliwy, wyrozumiały, bardzo dobrze wszystko... Ola t bardzo fajna szkoła jazdy!! (1) Bardzo mili ludzie i miła atmosfera! Polecam goronco jako instruktora pan... Adam Sinkirwicz Najlepsza szkoła ever (1) Z***sta szkła wszystko szybko i bez problemu. Instruktor Wojciech Naklicki... Michał Mamy TO!! (1) Na starcie chciałbym podziękować mojemu instruktorowi P.Łukaszowi, za jego... KM Dopiero tutaj nauczyłem się pewnie i bezpiecznie jeździć! (1) Bardzo polecam tę szkołę, dopiero tutaj nauczyłem się pewnie i bezpiecznie... Ksawery Polecam!! (1) Cudowna szkoła jazdy. Dzięki Ireneusz Bojarczuku zdałam za drugim razem.... Ola B. polecam (1) Polecam tę szkołę wszystkim. Wybrałam kurs przyspieszony. Teoria... Ola Polecam (1) Jestem tegorocznym absolwentem LO. Jak dla mnie było ok.zdałem z dobrymi... OLEK Nauka jazdy (1) Polecam bardzo dobrze tłumaczą na wykładach u Pana Mariusza nauka jazdy też... Wioleta.K Polecam (1) Polecam zdałem za drugim razem a teraz jezde lepiej jak starzy kierowcy ;p Adrian To było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) Nauka w tej szkole jest mordęgą. Kadra wogle nie dobrana. Szkoła bardzo... Ja Bardzo serdecznie polecam! (6) Wbrew innym opiniom, system 20-tkowy jest bardzo dobry - nie widać różnicy... Filip mieszane odczucia (1) Postaram się obiektywnie podsumować wizytę w placówce. Na plus na pewno: miłe... E.