Najbardziej domowe przedszkole na świecie! (1) Sprytne Misie to wybór dla rodziców, którym zależy na tym, by ich dzieci... Marta Było Super na tym kursie (1) Zakres nauczania teoria jak i praktyka na wysokim poziomie. Instruktorzy... Jarosław Z. Odradzam (1) Teoria przedstawiona na wykładach -slabizna. Nowoczesne nauczanie nie w tej... Kursantka
szkolenia sprzedażowe (1) organizowali ostatnio szkolenia w firmie gdzie pracuje - prowadzący z dużą... Maja Absolwent- opinia. (2) Szkołę skończyłem w tym roku i naprawdę będę miał po niej miłe wspomnienia.... Karol Zdecydowanie polecam (1) Naukę u Pani Karoliny rozpoczęłam w zeszłym roku. Zaskoczyło mnie... Danuta Polecam (1) Polecam , instruktor Kuba świetnie przygotowuje do egzaminu :) Michal Jazdy Tomek Dobek POLECAM! (1) Wysoki poziom nauczania,miła i sympatyczna atmosfera. Polecam! :) Klaudia B Naciągacze (6) Kilka miesięcy temu szkoła miała poważne problemy z opłaceniem pensji swoich... tekwe Dobra szkoła (1) Bardzo dobra szkoła. polecam. Jeździłem z p. Marcinem. Przekazał mi wiele... Szymon Bardzo fajne przedszkole (1) Polecam Megamocnych! Fajna atmosfera,dużo zajęć dodakowych,bardzo miłe panie!... Jan Serdecznie dziękuję Panu Krzysztofowi Darskiemu (1) Po wielu przygodach w innych szkołach trafilem do APJ i Pana Darskiego, to... Łukasz anita (1) super idealny instruktor. bajecznie sie jedzilo kocham kocham kocham. jedno... anita Polecam (2) Jestem absolwentka tej szkoły. Dalej uważam że był to dobry wybór,... Absolwentka Polecam! (1) Wybrałam szkołę nauki jazdy OSK MINI ze względu na liczne pozytywne opinie w... Weronika takie tam (2) Szkoła jak szkola, chodzić się nie chce. ale trzeba nauczyciele są... ja Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz! (1) Do kwietnia tego roku w zasadzie było dobrze. Angielski był tylko w części... Niesmak osk L-ka ocena szkolenia na kategorie B (1) Witam, Do szkoły zapisałem się w celu zdobycia prawa jazdy kategorii B.... Tomasz Gorąco Polecam (1) Gorąco wszystkim polecam. Pani Magda jest sympatyczną osobą , w miłym,... Grzesiek nie polecam, mało profesjonalna szkoda z kierownikiem na czele (1) Kurs zacząłem w kwietniu i do dnia dzisiejszego nie mogę doprosić się jazd.... Tomek