Fenomenalnie! (1) Robiłem kategorie B mając B1. Zostałem świetnie przygotowany do egzaminu.... Julian Stachura Egzamin za 1 razem (1) Właśnie jestem po egzaminie na instruktora nauki jazdy. Doskonale... Piotr Z NIMI SIĘ NAUCZYSZ (1) Pełen profesjonalizm. Podejście do kursanta, zaangażowanie instruktorów i... anonim
Szkoła jazdy warta polecenia w 100% (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z pana Andrzeja jak i pana Zbyszka, którzy... IwonaM NAJLEPSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jedno słowo - NAJLEPSI. Instruktorzy wszyscy super , potrafią wszystko... Justyna POLECAM (1) Mój synek aktualnie uczęszcza do żłobka, zawsze wychodzi uśmiechnięty, wręcz... Katarzyna Serdecznie polecam (1) Swoją przygodę z prawem jazdy zaczęłam niestety w innej szkole jazdy. Przed... Domi Francuski z rodowitymi Francuzami (1) Najlepsza szkoła języka francuskiego w sercu Gdyni! Nieoceniony kontakt z... Magdalena Przeciętne "(nie)elitarne liceum", dobrzy uczniowie (1) Skończyłem tą szkołę, matura bardzo ładnie napisana. Profil matfiz.... Abracadabra Trzy określenia GAGu-wymagająca szkoła,rozwijająca zainteresowania ucznia i po prostu świetna (1) Autonomik to jak niektorzy(którzy nigdy sie w nim nie uczyli) mówią wyścig... Gal Anonim Pan Artur jest the best! Goraco polecam! (1) Zdecydowalam sie na wziecie lekcji doszkalajacych jazdy samochodem po... Ida Fajne przedszkole (2) Moja córka uczęszcza do przedszkola drugi rok. Trafiła do grupy prowadzonej... Mama Zdecydowanie najlepsza szkółka w Gdyni! (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, bardzo przyjazna atmosfera, a kurs... Agata Polecam na kurs kat CE. Super podejście (1) Super podejście instruktora do nauczanego. Rzetelne wytłumaczenie na czym... Krzysiek angielski (3) Od wakacji chodzę do Kotka na angielski i nie jestem dzieckiem :). Jest... Tomek Zdane za pierwszym :) (1) Polecam Elke w 100%! Dzięki niej zdobyłam swoje wymarzone prawo jazdy :)... Agnieszka Bardzo polecam!!!! (1) Polecam każdemu, bardzo przystępne ceny (zdecydowanie konkurencyjne do innych... Zuza Polecam! (1) Szkoła jazdy warta polecenia. Nauka w miłej i kameralnej atmosferze.... Ewelina Polecam wszystkim! (4) Poziom reprezentowany przez szkołę był od samego początku wysoki. Nauczyciele... Absolwentka Pełen profesjonalizm, uczą najlepiej w całym trójmieście (1) Jazdy z Panią Żanetą były czystą przyjemnością, nauczyła mnie zdecydowanie... Klaudia