Technik farmaceutyczny (1) Skończyłam technika farmaceutycznego w Gdańsku i jestem bardzo zadowolona.... Daria Prawo Jazdy (1) Polecam bardzo gorąco OSK ALDA !!! Dzięki Panu Arturowi bez problemu zdałam... Sandra Najlepszy OSK w Trójmieście (1) Na kurs zapisałam się przed końcem roku, był to kurs weekendowy - świetna... Ania F
Tomek- Instruktor godny polecenia (1) Polecam wszystkim, którzy za bardzo denerwują się praktycznym egzaminem ;)... Ewa Polecam instruktora Tomasza Suchtę (1) Miałam jazdy z panem Tomaszem. Jestem bardzo zadowolona. Świetnie... Sara Chodowiec Najlepsza Szkoła (1) Jestem Bardzo zadowolony!!!Kontakt z Panem Krzysztofem na najwyższym poziomie... Robert Polecam (1) Polecam ten żłobek wszystkim rodzicom, ktorzy oczekują indywidualnej opieki... Zadowolona mama Polecam jak najbardziej!!! (1) Zaprzeczając niektórym opinią uważam że opieka w Akademii na Morenie jest... Małgosia Doskonale (1) Zacznę od tego, że szkołę wybierałem jeszcze przed osiemnastką bez żadnych... Daniel Labudda Kat A (1) Instruktor jeździ motorem wiec wie czego uczy. Można się dogadać. Zdane za... Adam Szukam policealnej szkoły, instruktor fitness? (4) Orientujecie się gdzie w naszym mieście można skończyć dobry kurs instruktora... Klisza Polecam Akademię Prawa Jazdy w Gdyni (1) Serdecznie polecam APJ oraz instruktorów p.Krzysztofa Darskiego i... Agnieszka Naprawdę na poziomie (1) Przedszkole mi się podoba, bo jest kameralne, panie wszystkich znają i ze... Elżbieta kurs kroju i szycia (34) Czesc! szukam chętnej Gdynianki (nie tylko :) na kurs kroju i szycia... asia xx Gorąco polecam! (1) Jazdy miałam z panem Januszem Piotrowskim i szczerze polecam tego... Justyna Instruktorzy kateorii prawa jazdy (1) Wychodzi na to że w tej szkole jest tylko pan Szymon który jak widać jest... absolwentkam Polecam! (1) Najlepszy instruktor Pan Mariusz Ostrowski. Perfekcyjnie przygotował do... Weronika Polecam! (1) Wszystkim zastanawiającym się jeszcze nad wyborem szkoły polecam Elkę School!... zadowolona kursantka Nanotechnologia na Politechnice Gda i inne studia (1) Cześć Znajdą się jakieś osoby, które obecnie studiują lub ukończyły kierunek... Akkarin Najlepsza szkola w jakiej mozna sie znalezc (1) Super szkoła. Wszystko zdane za pierwszym razem. Calosc razem z egzaminami... Bartosz