Najlepszy żłobek i przedszkole dla maluszków! (1) Fachowa opieka - mój syn uwielbia Panie, które tam pracują, które wiedzą jak... Monika Definitywnie tak (1) Zaczynałem naukę jako kompletne zero, po 4 latach skończyłem na CAE. Chciałem... od zera do bohatera Psychologia + jaka specjalizacja będzie idealnym startem w przyszłość??? (3) Psychologia + jaka specjalizacja będzie idealnym startem w przyszłość???? lolipop
Na prawdę godny polecenia instruktor! (1) Po kilku dodatkowych lekcjach z panem jackiem mogę szczerze polecić każdemu... Monia Dorota - opinia (1) Profesjonalizm i indywidualne podejście do ucznia sprawiają, że zajęcia... Dorota Nie polecam... (1) Nie polecam Zarządzania na UG, jest wielu wykładowców u których zdawalność... J. K. Serdecznie Polecam! (1) Wykupiłem w OSK MINI 10 h jazd doszkalających. Początkowo jeździłem z panem... Kamil kierowczyk :D (1) Serdecznie polecam :)!!Z GD Prawko zdałam za pierwszym razem, nie obawiałam... Agata Godne polecam! (1) Elastyczne godziny kursu i przyjemna atmosfera podczas jazdy. Jasne i... Alan Z czystym sumieniem polecam (1) Moja córka Laura zaczęła swoja przygodę w żłobku przed 2 rokiem zycia dzisiaj... Mama Laury Zdane za pierwszym (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku. Teoria na najwyższym poziomie. Cena bardzo... Paula Pozdrowienia z Rumii Polecam jak najbardziej (1) Jeszcze raz chciałbym podziekowac Instruktorom i przede wszystkiem P.... Bocian Najlepsza szkoła, najlepszy instruktor! (1) Polecam szkołę OSK MINI! Miałam jazdy z Panem Marcinem. Jest najlepszym... Veranika Nie polecam ............................. (1) Nie polecam tej szkoły, ponieważ mimo że poziom jest dość wysoki z niektórych... absolvent Elka school - super szkoła, Wojtek Naklicki - najlepszy instruktor! (1) Bardzo długo zwlekałam z pójściem na prawo jazdy, ale nie miałam wyjścia - bo... Marysia Polecam Mirka (1) Polecam instruktora Mirka. Chociaż trafiłam do Pana na jazdy dodatkowe bo... Anka Polecam na kat.A (1) Polecam ośrodek, Pan Szymon Kiedrowski bardzo dobrze potrafi przygotować... Wilku Nigdy nie wierzyłam ze będę kierowcą, a jednak ! (1) Polecam tę szkołę z całego serca ! Miła obsługa, ceny bardzo konkurencyjne,... Agata Niezwykłe miejsce (1) Klubik Malinka to cudowne miejsce dla dzieciaczków, jesteśmy ogromnie... Rodzice całkiem ok (1) Nowo otwarty żłobek jest bardzo ładny, dużo zabawek, super jedzenie. Słabo... Marta