Polecam Pana Bolka!!! (1) Z całego serca mogę polecić Pana Bolka. Przemiły instruktor, spokojny i... Monika Rewelacyjnie... Polecam bardzo bardzo bardzo!!! (1) Najlepsi instruktorzy, najlepsze wyniki na egzaminie...to mówi samo za... Kursantka OSK GO!Auto- miła i przyjazna atmosfera (1) OSK Go!Auto mogę polecić ze względu na miłą, przyjazną atmosferę,... Sprawiedliwa
wspaniałe miejsce (1) Po wielu latach przerwy postanowiłam przerwać mój postępujący w tym zakresie... M. Niestety (2) przypomina bardziej punkt opieki niż przedszkole. Maciej Świetnie! (1) Myślałam, że jeśli nigdy nawet nie siedziałam za kierownicą, zdobywanie... Olka Polecam (1) Po dziesięcioletniej przerwie w jeżdżeniu, w zaledwie 12 godzin Daria... Zuza Jestem zadowolony (2) Pracuje dla AP od 3 miesiecy, mialem mieszane uczucia gdy zawieralem... nauczyciel Bardzo fajnie (2) Zaczynam drugi kierunek, jestem zadowolona. Agnieszka Świetnie wykwalifikowana kadra! (2) Świetnie przygotowani wykładowcy, sprawnie i kompetentnie prowadzą zajęcia. A... Dosia Żenada (2) Jedna wielka masakra. kierunek otworzono przy ilości 4 osób tera zostały dwie... ja Wybierzcie jakąkolwiek inną szkołę (2) Wybierajac ta szkole myslalem ze faktycznie zdobede zawod oraz ukoncze... Big Smoke Gorąco polecam! (1) Z Całego serca dziękuję Panu Leszkowi za wsparcie, cierpliwość, za... Magda Oszukanie AP Edukacji / Rozwiązania (2) Zostałem oszukany i potraktowany przez AP Edukacja jak śmiecie, a na początku... Jurek Prawdziwy Super szkoła! (3) Aktualnie jestem w klasie 6. Otoczenie przyjazne. Wyposażenie cudowne... AniaF Alo, czyli drugi dom (3) Szkola marzenie. Nie mozna nazwac tego inaczej. Kiedy czytam komentarze... Aj Najlepszy ośrodek. Wszystkim polecam. Warto! (1) Jeśli ktoś się zastanawia, gdzie się uczyć to z czystym sercem polecam... Joanna Lepiej trafić nie można, super przygotowanie do egzaminu! (1) Polecono mi OSK Speed po bardzo długiej przerwie od ostatniego oblanego... Dorota Polecam (1) Elastyczne terminy, super pomoc. Bardzo dobrze jeździło mi się z Kubą, to... Mat Polecam na 100% (1) To dzięki AJP mój egzamin zdałem "na luzie";) Polecam za faktycznie fachową... Zbyszek