odrazam każdemu, zupełna pomyłka (2) Szkoła swe dobre wyniki uzyskała tylko i wyłącznie dzięki ciężkiej pracy... zyz Polecam każdemu kto chce się uczyć, a przy okazji rozwijać swoje pasje! (1) Szkołę ukończyłem rok temu. Chodziłem do klasy artystycznej. Oprócz... Maciej - absolwent Najlepsza Szkoła! (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu, wszystko na najwyższym poziomie. Lekcje... Maciej
egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Egzamin praktyczny i teoretyczny zdany za pierwszym razem. Solidne... Kasia Speed !!! (1) Teoria bez zastrzeżeń Praktyka z p.Marzena również polecam Kobieta znająca... Kasia Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy!!! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, a to wszystko zasługa Pana Krzysztofa... Jakub nie taki diabeł straszny (1) Nie taki diabeł straszny, jak go malują. To powiedzenie psuje do tej szkoły.... Makadon Najlepsza szkoła jazdy (1) Cena kursu jest bardzo przystępna. Nauka podczas kursu utrzymana w... Olek Polecam - egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Polecam każdemu GDprawko. Wspaniali instruktorzy, którzy zwracają uwagę nawet... Kamila Czy ktoś z Państwa posyła tam dziecko do 4 klasy bądź wyżej? (2) Zastanawiam się nad posłaniem do tej szkoły swojej córki. Właśnie kończy 3... KM Zaproszenie do współpracy w zakresie badań - tech. grzewcza (1) Firma z 20-letnim doświadczeniem w branży instalacyjnej poszukuje absolwenta... KLAR.SP.J. Zdane bezbłędnie za pierwszym podejściem! (2) Instruktor Irek - pełen profesjonalizm, doradzi, uspokoi, odpowie na każde... Klaudia Ola - opinia (1) Szkoła naprawdę godna polecenia. Świetna atmosfera, Pani Kasia i Pani... Ola Egzamin? Żaden problem (1) Teoria w dwa weekendy świetny pomysł, szybciutko można przyswoić wiedzę... Świeżo upieczony kierowca Najlepszy instruktor i najlepsza szkoła (1) Dzięki wysokiemu poziomowi nauki oraz kompetencji intstruktora udało mi sie... Karol Polecam serdecznie (1) Wszystkim polecam bardzo serdecznie. Zdałam za pierwszym razem i teorie jak... Asia radzę uważać (1) Dla osób, którym nie straszne siedzenie przy książkach godzinami i które są... drprox Bardzo dobrze (1) Szkołę jak i całą resztę oceniam na 5. Jestem z tego pokolenia, dla którego 6... P.P. Moja ocena PSSW (3) Szkołę skończyłam nie cały rok temu, długo czekałam, czy wystawić opinię. Ale... N.M Którą szkołę kosmetyczną wybrać? (3) witam, stoję przed możliwością przekwalifikowania się:) a właściwie... pani samochodzik