Miła i profesjonalna. (1) W pełni profesjonalna szkoła rysunku, w której można rozwinąć swoje pasje i... Dominika spawanie TIG 141 (1) EuroPartner jest najlepszy w szkoleniu spawaczy. Pan Tadeusz ma nie tylko... Tomek OSK ZEBRA- Wasze opinie (1) Czy ktoś z Was był na kursie w OSK Zebra lub dokupił jazdy dodatkowe w tej... Miśka
La Mancha (1) Uczęszczam na zajęcia w La Manchy, polecam! obecna studentka Tylko nie biologia... (1) Ten profil nie jest przeznaczony dla osób chcących pisać maturę z biologii... absolwentka Super (1) Do szkoły trafiłam z polecenia i miło się zaskoczyłam, bo już podejść do... Kinga Szkoła godna polecenia (1) Gimnazjum jest jak najbardziej godne polecenia. Szkoła otrzymuje wciąż nowe... Absolwent Szczerze polecam (1) Gorąco polecam! Bardzo profesjonalny ośrodek, nie ma problemu z dostosowaniem... Wojciech Polecam! (1) Cały okres kursu zleciał mi bardzo szybko, ale przyjemnie -tak jak... Weronika Odradzam! (3) Koniec! Zabieramy po tym roku szkolnym dzieci z tej szkoły!! Jasełka w tym... anonymous Parking dla Rodziców-MASAKRA (2) W poprzednich latach było mona parkować na parkingu szkolnym. Pod koniec... Anna Ostrzegam. Stracony rok w tej szkole. (1) Jak ktoś jest zainteresowany prawdą, to niech porozmawia z rodzicami dzieći,... Wkurzona Najlepszy ośrodek (1) Serdecznie polecam każdemu kurs prawa jazdy w Jankarze, a szczególnie pana... basia Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę Jankar. Najlepszy instruktor Pan Darek! Jest bardzo... Ania Serdecznie polecam (1) Zdałem egzaminy za 1 razem miła atmosfera oraz instruktorzy. Szczególnie... Leszek Kurs Prawo Jazdy (1) Teorii uczyłem się z komputerem, a praktyka to czysta przyjemność. Nauczyłem... Pablo polecam Pana Darskiego (1) Super instruktor z doskonałą wiedzą teoretyczną i praktyczną. Polecam każdemu... czarna Super (1) Syn przez rok uczył się jęz. angielskiego z Tabulą u Pani Basi i jesteśmy... mama Pedagogika w ATENEUM warto iść czy nie proszę o opinie. (1) Witam, Czy warto iść na studia pedagogiczne do ATENEUM???? zzz Psychologia w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa w Nowym Porcie (1) Witam, Czy ktoś z Was wybiera się w tym roku na studia kierunek Psychologia... zzz