Rewelacyjna szkółka. Polecam z całego serca! (1) Przemiła atmosfera, wspaniali ludzie z ogromną cierpliwością do kursanta i... Dominika Elcar:) (1) mała filigranowa kobieta a pasji i wiedzy ogrom. Gorąco polecam Panią... justyna DELTA - Ośrodek Szkolenia Kierowców (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w Delcie. Świetny instruktor Tomasz Kolicki,... Kursant
Rondobis Wejherowo (1) Witam chciała bym serdecznie polecić szkółkę Rondobis teoria w szybkim i... Karolina Polecam ! (1) Najlepsza szkoła jazdy ! Super atmosfera podczas wykładów z zakresu teorii... Paulina L. Co tu dużo gadać - zdałem za pierwszym razem :) (1) Gorąco polecam ELKA School! Wykupiłem u nich kurs na kategorię A. Pracuję w... Maciek PL Ekstra (1) Teoria szybko i bardzo zrozumiale przedstawiona. Praktyka z panem Radkiem... Sylwia Urodziny z eksperymentami (1) Miałam przyjemność skorzystania z oferty urodzinowej Robotów. Polecam... Mama Nie polecam (1) Brak bezpieczeństwa uczniów. Sprzeczne informacje : kontrola wejścia i... Patryk Serdecznie polecam kurs w Akademii (1) A szczególnie Pana Bogdana Hildebrandt, świetny instruktor, luźna atmosfera,... Mateusz najlepsza szkoła, najlepszy instruktor! (1) Bardzo dziękuję panu P. Wolińskiemu przede wszystkim za cierpliwość, za... Ola M Polecam!!! (1) Serdecznie polecam! Jazdy zawsze przebiegały w miłej atmosferze i z... A.B. Dzięki GDprawko spełniłam swoje marzenie!!! (1) Dzięki GDprawko jestem kierowcą!!! Zdałam egzamin teoretyczny za pierwszym... Monia Polecam z całego serca !!!!!!!!! (3) Moja przygoda z prawo jazdy zaczęła się 11 lat temu.W tamtej szkole niczego... Angela Piotr Woliński kat. A -szczerze polecam (1) Polecam wszystkim niezdecydowanych szkołę Elka School z Gdyni. Bezproblemowa... Jakub Jestem prawie zadowolony (1) Szkoła świetna, nauczyciele dają rade - no może po za jednym (a konkretniej... 123 Pooooleecam!!! (1) Chciałabym bardzo podziękować panu Tomaszowi Dobek mojemu wspaniałemu... Joanna Wszystko na najwyższym poziomie ! (1) Polecam każdemu chętnemu. Robiłam tam kat.A - teoria - pełne dopasowanie do... Ewa Maja - opinia (1) Zdane za pierwszym!!! Wszystko dzięki mojemu instruktorowi Januszowi... Maja Paulina - opinia (1) Gorąco polecam Instruktora Pana Jacka Wiśnickiego. Jeździłam z nim jak... Paulina