Szkoła jak każda inna.... (1) Co mają naprawdę dobre to marketing;) Jeśli chodzi o zajęcia - to tak jak... AS Najlepsza szkoła językowa, do której chodziłam (1) A mam przetestowane całkiem sporo;) Już po pół roku nauki mogłam na... Alicja polecam !!! :) (1) Polecam osk Jankar! Szczegolnie p.Henryka , dzieki profesionalnemu i... Justyna
:) (1) Pan Darek Matusiak to świetny nauczyciel, dzieki niemu zdalem za pierwszym i... Maciej prawo jazdy w Gdyni - (1) Jaki ośrodek polecacie do totalnego laika, który nigdy nie miał z samochodem... kiki Gorąco polecam (1) Gorąco wszystkim polecam. Pani Magda jest bardzo sympatyczną osobą i... abc123 Egzamin zdany za 1 razem, to chyba najlepsza opinia dla szkoły. (1) Instruktor Grzegorz bardzo uprzejmy, trafnie wskazywał błędy, jazdy... amelia Najlepsza szkoła na świecie, polecam każdemu! (1) Gdybym mógł wybierać między spotkaniem sam na sam z Papieżem, a ponownym... Artur Hopa Serdecznie polecam! (1) Szkoła godna polecenia!Świetni lektorzy i miła obsługa. Polecam także ze... Kasia18 Zdecydowanie polecam !! (kat. B) (1) Bardzo bałam się przystąpić do kursu, ponieważ uważałam, że marny będzie ze... Ola do wszystkich (1) Ósemka była moją Alma Mater gdy mieściła się jeszcze na Zaborni skąd wykopało... w.j. Zdane 100% (1) Super atmosfera na wykładach i na jazdach, profesjonalne podejście, teoria i... Asia :) (1) Super kurs. Polecam wszystkim:) Dronio Jakie liceum wybrać? (2) Witam Młodzieży jakie polecacie liceum w 3mieście (gdańsk) ? Poziom... ozona Rewelacja (1) Dla mnie rewelacja. Jest i wymowa i gramatyka i cierpliwość dla tych co mają... Edyta Polecam - egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu na prawo jazdy kategorii B. Egzamin... Gosia Super szkoła (1) Podziękowania dla wspaniałej Pani Alicji ,prawo jazdy zdane,polecam... Aga 84 Polecam Krystiana Matlaka (1) Jestem po kursie w ASie i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Nie dość ze... Klaudia Urbaniak Polecam (1) Kurs teoretyczny przeprowadzony szybko, sprawnie i w łatwy do zrozumienia... Michał Ocena ogólna na podsumowanie (1) Z kursu jestem bardzo zadowolony zarówno jak z teorii jak i praktyki. Teoria... Artur