NIE POLECAM!!! (1) Nie polecam. Skoda czasu, pieniędzy i przede wszystkim nerwów!!! Wybrałam... student Super!! (1) Polecam gorąco - szkoła na 6! Jestem stuprocentowo zadowolona z całego kursu... Ania Najlepsi na świecie! (1) OSK Speed to naprawdę konkretny profesjonalizm. Pan Janusz, szef i zarazem... Facebookowa koleżanka Marta :)
Czy ktoś z Was wybiera się w tym roku do Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa na kier.Psychologia ??? (1) Czy ktoś z Was wybiera się w tym roku do Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa na... JOANNA Świetny instruktor -Łukasz Szalkowski (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, instruktor wymagający, ale świetnie... Gosia opinia o szkole Schoolout (1) Uczyliśmy się z dziewczyną u Pana Marcina, bardzo polecam tego nauczyciela,... Lukasz i Marta Polecam (1) Polecam jak najbardziej osk speed. Kurs weekendowy, ekspresowo i w świetnej... Paweł kurs angielskiego (1) Możecie polecić jakiś dobry kurs dla nastolatka?? Próbuje jakoś zmobiizować... tssago Z całego serca POLECAM AKADEMIĘ PRAWA JAZDY (1) Cieszę się, że trafiłem na Pana Leszka Chudy, który przygotował mnie... Rafał Najlepsza szkoła- gorąco polecam. (1) Najlepsza szkoła! Świetne przekazanie wiedzy teoretycznej jak i praktycznej.... Marta Warta polecenia szkoła jazdy. Nauka w innym stylu niż w innych szkołach. Polecam (1) Dziękuje Bardzo. Zdane za pierwszym razem, i teoria i praktyczny... Rafał Klas Świetne przygotowanie do jazdy! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, kurs przebiegał bez zarzutu na każdym etapie.... Tymon wszystko jest ok (3) brak rotacji nauczycieli byłby problemem, bo jaki jest sens trzymać kogoś kto... Mandolina Polecam !!! (1) Szkoła godna polecenia, Wspaniali instruktorzy! Szczególnie bardzo dziękuję... Aleksandra Super! (1) Instruktor pełen profesjonalizm. Opanowanie, umiejętne i rzeczowe przekazanie... Robert Jakie skrzypce na poczatek? (5) Szukam skrzypiec dla siedmiolatki , na początek może ktoś podpowie jakie... xxxxx Obiektywna opinia (1) Dokładnie wczoraj skończyłam tę szkołę i gdyby nie to, że zżyłam się z klasą... Lian Polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę. Profesjonalne podejście i przygotowanie... Konrad Psychologia UG zaoczne (1) Czy studiuje ktoś z Was psychologię na UG zaocznie lub studiował? :) Będę... ABC Świetna szkoła (1) Niedawno zdałam egzamin państwowy, jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole... Urszula