Szkoła , którą się dobrze wspomina (2) W tej szkole naucza ciebie, jak sie uczyć , zmotywują do pracy i będą... jot Nie polecam. (3) Większość dobrych opinii pochodzi od rocznika, który nie miał do czynienia z... GallAnonim Super (1) Wszystko super jazdy miałam z Tomkiem egzamin zdany za pierwszym razem Julia
Bardzo polecam (1) Dziś zdałam egzamin. Teoria i praktyka za pierwszym razem! Podziękowania... Magdalena Peen profesjonalizm! (1) Kompetencja, merytoryczny, cierpliwość, opanowanie, klarowne i przystępne... Zbigniew Jak komuś się nie podoba, to niech nie studiuje (8) Skończyłem magisterkę zaocznie na UG a obecnie doktoryzuję się na studiach... mentat Polecam APJ !!!! (1) Serdecznie wszystkim polecam Akademie Prawa Jazdy !!! Zdałam po długiej... Kamila Joskowska z Żukowa Szybko, sprawnie i skutecznie!!! (1) Szkoła super, rzetelna i bardzo profesjonalna. Instruktor Pani Marzena ma... Paulina OSK JEDYNKA GORĄCO POLECAM ! (1) Bardzo polecam pana Jacka u którego miałam wykupione dodatkowe godziny. Co... Paulina Nigdzie nie ma lepiej (1) Wszystkie egzaminy za pierwszym razem, więc co tu więcej dodać. Bardzo dobre... Darek Z DALA OD V LO ! (3) Jestem tegorocznym absolwentem szkoły. Zdecydowanie nie polecam. Nauczyciele... Absolwentka Najlepsza szkoła językowa jaką znam!!!!!! (4) Kompetencje właścicieli/nauczycieli/lektorów na najwyższym możliwym poziomie.... mama Marta Szkoła językowa - akademia językowa (Gdynia) (7) Cześć, mam pytanie - szukam szkoły językowej w Gdyni i coraz cześciej widzę... TomKing21 Znakomite Przygotowanie. (1) Jak w tytule, świetnie prowadzony kurs, doskonały kontakt z instruktorami i... Daniel L Polecam! (1) Ekspresowy kurs, jazdy prawie codziennie, świetne przygotowanie teoretyczne.... Asia Moja opinia (1) Na wstępie dodam, że nie będzie to opinia pozytywna. Największym problemem... absolwentka Super miejsce (1) Nasze drugie dziecko chodzi do zlobka. Niedlugo pojdzie trzecie. Super... A. K. A. Z. Gimnazjum nr 10 - opinie (5) Witajcie. Nie mogę znaleźć opinii o gimnazjum nr 10. Czy może coś wiecie o... ewa Polecam wszystkim (1) Bardzo gorąco polecam JANKAR. Pierwotnie uczyłam się w gdzie indziej po nie... Ada Polecam wszystkim Pana Leszka Chudego (1) Najlepsza szkoła jazdy! Zdałam prawko, a wszystko dzięki wspaniałym,... Przepiórka