polecam pana Jerzego Kozłowskiego (1) Teoria dobrze prowadzona az chcialo sie uczyc a jazdy idealne lepiej nie... marta Elka School (1) Zdałem za pierwszym razem! Zawdzięczam to wspaniałemu instruktorowi. Pan... Bartosz Najlepsza szkoła językowa w Gdańsku!!! (3) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Uczy tutaj bardzo dobrze przygotowana... Patrycja
Jaka szkoła językowa w Gdyni. (5) Szukam dobrej szkoły językowej w Gdyni. Potrzebuję podszkolić swój angielski.... Gdyniczaneczka Polecam - gdybym jeszcze raz wybieral jeszcze raz tak (1) Do VIII chodzila moja mama oraz dwie moje siostry. Kiedy mialem dokonywac... uczen Najlepsza szkółka (1) Bardzo polecam szkołe ! Pan Maciej ma anielską cierpliwość za to Pan... Karolina bardzo polecam (1) Szkola godna polecenia. Koncze nauke po prawie 3 latach i wyjezdzam za... kkon Polecam!!!! (4) Chodzę do tej szkoły już 6 lat .Szkoła bardzo fajna. Nauczyciele nietolerują... Klaudia nie polecam (6) jestem mamą dwójki synów którzy niestety chodzili do szkoły podstawowej 44.... rozczarowana Prośba o opinię - Gimnazjum nr 1/Gdańsk (3) jesteśmy rodzicami tegorocznego 6-klasisty i poważnie rozważamy to gimnazjum,... PannaMigotka Prawdziwa opinia ucznia VLO, pójście tam to największy błąd życia (2) przechodząc po kolei po punktach: Poziom nauczania - to porażka, jedyni... Uczeń Piątki Najlepsza szkółka, a w szczególności instruktor-Mirek Grzegorczyk! (1) Z całego serca wszystkim polecam tą szkółkę! Teoria przebiegła szybko i... Agata Wspaniałe miejsce (1) Moja córeczka chodziła do Malinki prawie dwa lata, szukałam dosyć długo... Mama Madziulki Polecam serdecznie (1) Polecam bardzo serdecznie APJ. Miła obsługa, łatwość w nawiązywaniu kontaktu... Agnieszka Polecam !!! (1) Dzisiaj odebrałam swoje wymarzone prawo jazdy. Sukces ten zawdzięczam... BB Zdecydowanie polecam! (1) Jak najbardziej JANKAR Reda - Ośrodek Szkolenia Kierowców jest godny... Adrianna OSK Expert Gorąco polecam!!! Nie zawiedziesz się :-) (1) Polecam wszystkim ,którzy zastanawiają się nad kursem. Świetni ludzie... Miss_Chaos Studia MBA (1) Hej! Chcesz znaleźć studia MBA w Gdańsku, ale nie wiesz gdzie są organizowane... MBA bankrutka - opinia (7) Bardzo drogo, nauczyciele maja lekceważacy stosunek do studentow, uważają nas... bankrutka Podziękowania dla pana Leszka Chudego (1) Pan Leszek jest wymagającym instruktorem, ale to dobrze. Dzięki temu... Radek Farion