Daja radę (1) Super ludzie! Zapisałem się na Vlosa i BVlosa za jednym zamachem i to była... Piotrek Nauka jazdy na 6-nawet po dłuższej przerwie zdasz :) (1) Z ogromną przyjemnością mogę polecić jazdę i naukę w OSK Carusek. Osobiście... Agnieszka Karolina - opinia (1) Witam bardzo mocno polecam Osk Speed . Ludzie tam pracujacy chca przekazac... Karolina
Absolwentka - opinia (1) Najlepsze gimnazjum ! Przemiła kadra , indywidualne podejście do ucznia .... Absolwentka Zachwycony absolwent (1) Polecam szkółkę ze względu na profesjonalizm instruktorów (między innymi Pana... Rafał Polecam ELCAR :) (1) Szkołę wybrałam sugerując się opiniami w internecie. Prawo jazdy zdane... Paulina może być, ale trzeba się uczyć (1) W tym roku kończę naukę w tej szkole. Mimo tego, że w podstawówce miałam... 3klasistka Bardzo mocno zadowolona-polecam (1) Go-Auto najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić! Bardzo profesjonalni... Marta Najlepsza szkoła nauki jazdy !!! (1) Gorąco polecam Elka School. Miła atmosfera, wysoki poziom nauczania,... Jakub 100% Polecam (1) Polecam szkołę Sorriso , spokój i opanowanie P. Bogdana rzadko spotykane ,... Aga Klawo (1) Polecam gorąco ośrodek szkoleniowy kierowców "MINI", ceny są przystępne, pan... Wojciech super szkoła polecam! (1) super szkoła bardzo polecam! Tomasz Szczerze polecam zdającym egzamin praktyczny na kat. A (1) Przed drugim podejściem do egzaminu praktycznego na kategorię A, wykupiłem... Radek Profesionalizm oraz serce! (1) Moim instruktorem był p. MARCIN z OSK "Mini" . Bardzo dobry... BOŻENA S. Doskonały wybór szkoły na prawo jazdy kat. A (1) Zdałem egzamin praktyczny na kat. A w dużej mierze dzięki szkoleniu i poradom... Radek Polecam! (1) Gdprawko wybrałam z polecenia i sie nie zawiodłam. Nigdy wcześniej nie miałam... Semi Pełen pozytyw - polecam OSK Poldek (1) Profesjonalne, a co najważniejsze indywidualne podejście do kursanta, zajęcia... I.B. Polecam!!! (1) Fajna szkoła jazdy!!! Przystępne ceny. Osobiście polecam jako instruktora... Danka bardzo słabe (1) bardzo słabe przedszkole, dziecko nie ma zorganizowanego czasu, panie zajmują... mamamama Egzamin pozytywny (1) Bardzo fajnego instruktora miałem mowie tu oczywiscie o Tomku Dobku. Michał