Polecam (1) Pan Radek świetny instruktor z powołania bardzo polecam ma cierpliwość :) :)... Monika Speak up, uwaga!!!! (3) Szkola Speak up zrobila tyko wokol siebie reklame- otoczke, a tak naprawde... Wazne bardzo Elka School (1) Kategorię A zdałem za pierwszym razem, zarówno teorię jak i praktykę. Bardzo... Sebastian
polecam (2) Ja też polecam. Ujęli mnie tym, że bardzo im zależy na tym, żeby nauczyć.... Przemek Rewelacja (1) W 100 % mogę polecić ośrodek przyszłym kursantom. Cały kur zrobiłam w 1,5... Monika W. Polecam !!! (1) Witam. Z całego serca polecam Pana Ireneusza Bojarczuka na instruktora. Pełen... Kacper Akademia Dobrej Jazdy - najlepsza szkoła w Gdyni!!! (1) Super szkoła!!! Daria,Wiola,Marek no i mój instruktor Łukasz NAJLEPSZY W... Ania OSK AS - dobry wybór. (1) Polecam OSK AS i jazdy z Panem Tomaszem Suchtą. Dobry kontakt, cierpliwość,... Zadowolona Kursantka Na automacie jazda jest czystą przyjemnością (1) Moja przygoda z autem zaczęła się po... czterdziestce. Lepiej późno niż... Artur Mega zadowolenie :) jazdy z instruktorem Irkiem (1) Wybrałam tę szkołę z polecania znajomych i nie zawiodłam się, miałam... Paula Rondobis najlepsze Centrum Szkolenia Kierowców na świecie! (1) Zapisanie córki do Rondobis Gdynia było najlepszą decyzją. Instruktor jazdy... Asia Bardzo polecam (1) Witam bardzo polecam tą szkole Pan Andrzej instruktor od teorii bardzo... Piotr Super szkoła! (1) Zdałem wszystko za pierwszym razem. Dobrze przygotowane wykłady oraz... Mateusz Najlepszy OSK w trójmieście! (1) Szczególne podziękowania dla Iwony. Praktyka jak i teoria za pierwszym... Damian B. Polecam bez zajakniecia!!! (1) Do Alfy trafilem z polecenia narzeczonej, która dzięki p. Michałowi i... Paweł ŚWIETNA SZKOŁA! (5) Zacząłem do nich chodzić chyba rok temu i muszę powiedzieć, ze jestem... RomekT. biologia w tej szkole to pomyłka... (1) Witam! Jestem absolwentką klasy biologiczno-chemicznej. Szczerze, jeśli ktoś... absolwentka Zdecydowanie na tak (1) Mój synek prawie już kończy rok przedszkolny w tej placówce i muszę... Mama 5-latka Angielski w X LO (1) Uczęszczałam w 2016 r na kurs i jestem bardzo zadowolona. Poziom rozszerzony... Agata Rewelacyjna Szkoła Jazdy (1) Szybki kurs, profesjonalne podejście. Co najważniejsze - jasny i wyraźny... Julka