Paulina - opinia (1) Szkoła jest bardzo bardzo fajna jestem bardzo zadowolona, z nauczania.... Paulina Pan Janusz Sowa - najlepszy instruktor!!! (1) Szkoła godna polecenia! Panie z biura są wspaniałe, bardzo miłe i zawsze... Monika Pełen profesjonalizm (2) Podchodziłem do kursu w placówce szkoleniowej X w Gdyni. Poraził mnie... Jacek R.
Jak najbardziej polecam! (1) Nie zdałam już kilka razy. W końcu zdecydowałam się na wykupienie dodatkowych... Karolina Pełen profesjonalizm! (1) Bardzo wysokie standardy nauczania, mili i cierpliwi egzaminatorzy, potrafią... Błażej Zdecydowanie najlepsza szkoła w Gdyni! (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy! Znakomita obsługa, miła atmosfera... Zadowolona absolwentka Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Do Delty trafiłam z przypadku, koleżanka poszła, zapisała mnie na kurs i... Kasia Co wylądowało na Rębiechowie? (3) Czy ktoś się orientuje, co to za wielkie bydlę ;) wylądowało dzisiaj, tuż po... zaciekawiony Akademia Prawa Jazdy. Polecam Pana Leszka Chudego. (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy! Część teoretyczna przeprowadzona fachowo.... Przepiórka Polecam serdecznie (1) Osk mini to najlepsza szkoła. Szybki kurs na którym Pan Mariusz bardzo... Bartosz Jazdy instruktor nie z mojej szkoły (1) Witam, Mam pytanie w mojej szkole mam wyjeżdżone jazdy brałam również... nauka Odradzam! (1) Najgorsza decyzja, że zdecydowałem się na tą szkołę. Wywiera ona negatywny... Uczeń Polecam:) (1) Moje wrażenia po kursie na Vlosa są jak najbardziej pozytywne. Naprawdę nie... Benek Ostrzegam przed Panią sekretarką z Nowego Portu, psuje dobrą opinię szkole. Gdyby nie Ona to zapisalibyśmy się z grupą na (1) W sekretariacie nie można o nic zapytać, ponieważ krzykiem odsyła do innych.... Piotr Polecam (1) Pan Mariusz jest nie zastąpiony, gdyby nie on jeszcze długo długo trwała by... Agnieszka Skalik Dobry wybór! (1) Przedszkole przyjazne dzieciom. Miejsce gdzie spędza się bardzo dużo czasu na... mama Zuzi Super kurs! (1) Fajnie, że taka szkoła jest w trójmieście. Intensywny kurs ale wiedza dobrze... Pacio Nie polecam biol-chemu (1) Witam! Byłam na biol-chemie i szczerze nie polecam. Pani Dyrektor uczyła... absolwentka Polecam!!!!! Są Najlepsi (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców! Super instruktorzy. Egzamin zdany bez... Anastazja Godne polecenia miejsce, usytuowane na skraju osiedla, z sympatyczną obsługą. (2) Opiekunki zaangażowane,sympatyczne. Duży nacisk na naukę, rozwój, pracę... MlodaMama