angielski (1) J. ang w X Lo , poziom rozszerzony -jestem bardzo zadowolona. Pani I.S bardzo... Aga Najepsza szkoła !! (1) Nauka w tej szkole to czysta przyjemność. Najlepszy instruktor świata -... Marta Polecam w 100% (1) Polecam szkołę w 100%- ciekawie prowadzona teoria, a praktyka z Adą- coś... Grzegorz
Kazik Kiepke (1) Polecam bardzo Dawid Polecam!! (1) Wszystkich zainteresowanych przyszłych kierowców informuję, iż szkoła jazdy... Magda Airborn (1) Jestem właśnie w trakcie kursu na Vlosa na koptery do 25 kg i swój pierwszy... Dawid Super szkoła (1) Nie zastanawiaj sie nawet - świetna szkoła za dobre pieniądze. :) Ja bardzo... WojciechM W 100% polecam Szkołę Poldek !! (1) Jestem pod wrażeniem jak konkretnie wyszkolili mnie z teorii i praktyki,... Aleksander serdecznie polecam, świetna szkoła! (1) profesjonalne przygotowanie do egzaminu, wyczerpujące odpowiedzi na zadawane... najlepsza szkoła Świetna szkoła! Polecam (1) Dziękuję Panu Markowi, i Łukaszowi za naukę. Teoria i praktyka jest bardzo... Maks Polecam (1) Bardzo mocno polecam instruktora Łukasza OleksiakA, naprawił błędy po innych... Aleksandra As osk (1) Nauka jak najbardziej na 6 ! Ale jesli chodzi o wewnętrzne ... dlaczego są... Kursantka Jak najbardziej polecam! (1) Zajęcia teoretyczne nigdy nie były nudne. Pan Janusz sypał żarcikami dzięki... Marta Zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami. (1) Już dzisiaj i ja mogę się wypowiedzieć bezpiecznie,i nie chodzi tu o mnie... asi Zdane za pierwszym razem (1) Witam serdecznie. Po pewnych perypetiach z inną szkołą nauki jazdy... SEBASTIAN Świetne miejsce dla Maluszków (1) Moja córeczka uczęszcza do Smykowa odkąd skończyła roczek. Świetnie się... Mama Niny Na luzie i skutecznie! (1) Rewelacyjnie przygotowanie w zakresie chemii na studiach medycznych.... Anna Limit- naprawdę gorąco polecam, świetni instruktorzy! (1) Początkowo zapisałem się do innego ośrodka, w skrócie było taniej, wiec... Jakub Jakubowski Polecam bardzo wszystkim tym którzy oczekują profesjonalnego podejścia! (1) OSK Efekt - najlepszy wybór w moim życiu. Kurs jest prowadzony na wysokim... Anna Jedna z najlepszych! (1) Jestem bardzo zadowolona z jazd. Miałam problem żeby zdać prawo jazdy parę... Monika