Praktyka zdana za pierwszym razem, polecam instruktora Tomka (1) Teoria minęła bardzo szybko i w dobrej atmosferze, a jazdy z Panem Tomkiem to... Mateusz Godni Polecenia (1) Szkolenia zgodne z zakresem obowiązującym na egzaminie. Po takim szkoleniu... Gonzo Polecam ! (1) Jestem zachwycona opieką nad dziećmi w Drużynie Kostki. Organizowane są... SWC
Polecam (1) Szkoła świetna!!! Nauczyciele najlepsi na świecie. Nigdy ich nie zapomne,... jaaaaaa Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam wszystkim kursy u Karoliny Leguckiej. Jest instruktorką z... Monika B. polecam (1) studiowałam architekturę krajobrazu w SSW w Sopocie i jestem bardzo... Kasia Opinia (1) Po swoich doświadczeniach przed kilku laty w konkurencyjnej szkółce dość... kuva Automat i jeszcze raz automat!!! (1) Po 10 latach przerwy zdecydowałam, że zrobię prawo jazdy,ale na automacie, w... Asia SPEDYTOR / Agent Celny KURSY który lepszy?? (4) Witam, planuję rozpoczęcie kursu na któreś w ww. stanowisk, chcę się... ciekawskie jajo Profesja, zak, czy ap? (2) Witam, własnie jestem w trakcie składania papierów do szkoły policealnej o... komodaaa Wielkie dzięki dla Tomka Borocha !!! (1) Tomek był moim pierwszym instruktorem. To On nauczył mnie jak jezdzić... Jarek Kategoria A (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście!!! Polecam!!! Po nauce w innej trójmiejskiej... Halina Dobra organizacja (1) Uważam, że szkolenie jest przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie. Przede... Jarek Najlepsza szkółka z świetną obsługą i instruktorami (1) Tak jak każdy, poszłam na prawko z brakiem wcześniejszej styczności z jazdą... Oliwia Waldowska Żałuję, że tu trafiłam (6) Pierwszy rok za sobą i cóż mogę powiedzieć? Jest to zespół szkół, więc... . kat. AM (1) Bardzo dobre przygotowanie do kat. AM. Polecam w szczególności P.Szymona... Michał Wiktoria - opinia (1) Pani Maria zawsze była dobrze przygotowana do zajęć i umiała w bardzo prosty... Wiktoria Pan Michał Marszałek (1) Panie w biurze super.No i genialny Instruktor Pan Michał Marszałek,którego... Monika Serdecznie polecam! (1) OSK Jankar to najlepszy osk jaki można sobie wymarzyć! Poszedłem tam bo moi... Wiktor studia (2) Witam. Co myślicie o studiach na kierunek zdrowie publiczne? Na WSEiZ można... tekla5