Pan Janusz Sowa Najlepszym Instruktorem!! (1) Pan Janusz Sowa najlepszym instruktorem! Ma ogromną cierpliwość, bardzo... Kasia Zdałam dzięki OPTIMA :-) (1) Z całego serca polecam najlepszę szkołę jazdy, jaką jest OPTIMA :-) Pan Jan... Kornelia Godni polecenia! (1) Niskie ceny, bardzo wysoki poziom, zaangażowani lektorzy, dobre wyposażenie,... Czeq
Podziękowania dla Tomka Borocha!!!! (1) Najleprzy Instruktor ever!, po lekcjach u Tomka zdalam za pierwszym razem.... Kaśka Polecam!!! (1) Serdecznie polecam szkołę Turbo Jazda Team w Gdyni. Swój egzamin teoretyczny... Adrian Najlepsza szkoła jazdy! (1) Wszystko przeprowadzone profesjonalnie, indywidualne podejście do każdego,... Monika Polecam (1) Profesjonalne podejście do kursanta, super organizacja pracy, rzetelne... Filip Jestem Patryk a szkoła jets super (1) Super szkoła, nic dodac nic ująć :D Patryk osk oskar (1) Chciałam bardzo serdecznie podziękować Panu Januszowi za perfekcyjne i... Marlena Dobra szkoła, wbrew pozorom (1) Słyszy się złe opinie na temat tej szkoły, ludzie idą do niej tylko ze... AForm Dobry kurs VLOS (1) Na kurs VLOSa zapisałem się na w maju. Nie wiedziałem do kończa czego moge... Mati Szewcu Wesoło i fajnie :) (1) Na lekcjach jest zawsze śmiesznie, dzięki temu że trafiłem na naprawdę fajną... dPhoenixPL Sokrates - przedszkole. (1) Myślę by zapisać syna do przedszkola Sokrates, czy są tu rodzice dzieci,... Gość Gimnazjum nr 24 w Gdyni. Proszę o opinie! (3) Witam, Czy są jakieś nowsze informacje dotycząc tego gimnazjum? Chciałabym... Jolipi Nie ma lepszej szkoły! (1) Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem - i teoria i praktyka! Polecam OSK... Ola Kategorycznie nie polecam tej szkoły!!!!! (1) Szkoła plasuje się na 14 miejscu w rankingu najlepszych szkól w gdańsku. Z... uczeń Bylo mega (1) Gorąco polecam! Świetny kontakt z instruktorem, dużo cennych rad, podczas... Patryk POLECAM - bardzo fajne przedszkole! (1) Moje dziecko uwielbia chodzić do kolorowego! Często wcale nie chce wracać do... mama Polecam P. Kubę (1) Polecam tą szkołę jazdy oraz instruktora Pana Kubę. Zdałem za pierwszym... Patryk C p. Janusz Piotrowski najlepszym instruktorem! (1) Polecam wszystkim jazdę z p. Januszem Piotrowskim! Po kilku nieudanych... Beata