Satysfakcja gwarantowana!!! z (1) Uważam, że OSK SPEED jest najlepszą szkołą w Trójmieście(mam porównanie bo 5... KAROLINA D. Zdecydowanie tak (1) Szkoła jest godna polecenia.Moja starsza córka uczęszczała do podstawówki i... Beata Polecam Osk As (1) Szczerze polecam Osk As! Profesjonalni instruktorzy, którzy przygotują Cię... Sylwia
Polecam ! (1) Jestem w połowie jazd z panem Radkiem i musze przyznac ze atmosfera i poziom... Patryk trochimowicz Ośrodek Szkolenia Kierowców AutoLider (1) polecam tą szkołę każdemu kto chce szybko i sprawnie zdać upragnione... robert Gorąco polecam OSK AS i instruktora ŁUKASZA !! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru OSK As. Ugodowe dostępne biuro; teoria... Marta Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Z pełnym przekonaniem polecam ośrodek Auto-Lider. Uczył mnie Pan Rafał... Katarzyna Zła to mało powiedziane.... (13) Szkoła jest tragiczna , wszystko jest zamiatane pod dywan ,pewnie nie jestem... Johanna Najlepsza szkoła jazdy w polsce! Tak - w Polsce!!!! (1) Kapitalnie przygotowali mnie teoretycznie i praktycznie! Egzamin teoretyczny... DJK jaka szkoła po gimnazjum? (4) jakimi kryteriami się kierujecie? opinia szkoły? lokalizacja? jakieś fajne... merida Super (1) Szkoła super wykłady na najwyższym poziomie Pan Mariusz bardzo dobrze... Arkadius Odradzam (2) Szkoła bardzo duża, dobrze wyposażona i z dość wysokim poziomem nauczania.... Uczennica Polecam bardzo (1) Bardzo polecam Speed, kurs zrozumiały i stosunkowo szybki. W szczególności... Szymon Najlepsza szkoła w Trójmieście! Serdecznie polecam (1) Akademia Prawa Jazdy jest najlepszą szkołą w Trójmieście. Teoria i praktyka... Ania Nie mogłem lepiej trafić. (1) Nie mogłem lepiej trafić. Większość zajęć praktycznych miałem z instruktorem... Jan Bednarski Znakomita (1) Witam doszkalałam się u Pana Jacka Sikory. Prawdziwy profesjonalista. Mam... Elwira Polecam (1) W pierwszym semestrze 1 klasy byłem przerażony natłokiem nauki, lecz po... Groch J. Polski - polecam (2) Gorąco polecam zajęcia z języka polskiego prowadzone przez Panią Kasię - jest... Mateusz Zdecydowanie polecam APJ Gdynia (1) Akademia Praw Jazdy najlepsza szkoła ,gdzie wykłady prowadzone są na wysokim... Edyta super (1) Witam polecam w szczególności instruktora Marcina Stiefela oaza spokoju... Katarzyna