Zdałam egzamin (1) Do Zebry trafiłam po kursie w innym ośrodku, i nie zdanym egzaminie.... Małgorzata W. Bardzo polecam (1) Zrobiłem w tej szkole kat. A2 i B, i zamierzam zrobić w niej jeszcze A.... Jakub odradzam, drugi raz dziecko bym tam nie wysłał (1) Niekompetentni nauczyciele, nie portafiący radzić sobie z uczniem (są... Dawid
POLECAM (1) Witam bardzo ładny teren wokół szkoły. Obok szkoły powstał nowy park... Agnieszka Wolska Spoko kurs (1) Świetny kurs w dobrej cenie. Miła atmosfera, dużo wiedzy do przekazania i... Marek super szkoła i p.Jacek super nauczyciel:) (1) Do tej szkoły trafiłam szukając dodatkowych godzin jazdy w dobrej cenie. Po... jumi Prawko za pierwszym razem. (1) Szkołę tą wybrałam z polecenia moich znajomych i się nie zawiodłam. Dziś już... Monika K. Absolwent -niezadowolony z tej szkoły (4) Witam chodziłem do tej szkoły dwa lata bo zostałem przeniesiony z innej... absolwent Polecam :) (1) Zdecydowanie bardzo dobry kurs, sprawnie, systematycznie, lojalnie,... Macias oceniam Jankar na ocenę 6, ponieważ bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu i jest to na prawdę bardzo dobry ośrodek jazdy. (1) Bardzo polecam Ośrodek Jankar, ponieważ nauczyłam się tam bardzo dobrze i... Cukiereczek :) Iza - opinia (1) Bardzo fajne miejsce, urodziny dostosowane do zainteresowań dziecka, super... Iza Szczęśliwa absolwentka (1) Pomimo nie małego kryzysu pod koniec jazd, udało się. Zdałam prawo jazdy za... Natalia Kategoria B (1) Zdecydowanie szkoła godna polecenia! Pani Marzenka i pani Kasia w biurze... Natalia Opinia (1) Język Polski z Panią Katarzyną okazał się bardzo ciekawym przedmiotem gdzie... Weronika Dzieki Tomek !!! (1) Nawet takiego tłuka jak ja nauczył jeździć na 2 kółkach. sar Akademia Językowa to dobry wybór (6) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę. Podobał mi się system nauczania,... Matt Czy warto nadal studiować PEDAGOGIKĘ ??? (3) Czy warto nadal wybierać się na studia pedagogiczne skoro w kraju mamy niż... KAROLA Zadowoleni rodzice (1) Little Harvard to niesamowite miejsce. Nasz synek uczęszcza do tego... Zadowoleni rodzice Tak tak krowa to piękny ptak , tylko jej skrzydeł brak. (1) Najgorsza szkoła z możliwych , chcąc przenieśc dziecko do innej szkoły... Małgorzata Siwiec Polecam! (2) Lepiej trafić nie mogłam, profesjonalna szkoła i nauczanie. Polecam... Natala