polecam (1) Polecam egzamin teoretyczny i praktyczny zdane na 100 %. Instruktorzy... marcin Polecam szkołę (1) Polecam teorię z panem Mariuszem. Jazdy z panem Radkiem super. Wspaniała... Sebastian Mallek Bardzo polecam!! (1) Trzy lata temu zapisałam się tutaj na kurs, było super, podobała mi się jazda... Aneta
Polski na 6 !!! (1) Kto wymiata? Kto wymiata? Pani Kasia mistrzem świata !!! Najlepsze zajęcia,... Kordian Podziękowania dla pana Włodzimierza Maćko (1) Polecam AJP i instruktora W. Maćko, gdyż ten człowiek jest w stanie nauczyć... Oksana Szkolenia BHP, PPOŻ i Pierwszej Pomocy (5) Witam. Jestem obecnie w pracy za granicą i mam do was pytanie dotyczące... Dikson Pedagogika czy Psychologia - co lepsze ??? (1) Witam, Jestem w trakcie składania dokumentów na studia i zastanawiam się czy... ZOSIA Polecam bardzo Pana Jacka Sagan (1) Bardzo polecam instruktor niesamowity. Uczy z cierpliwością i szacunkiem do... Aleksandra Iberystyka i Filologia Romańska na UG (11) Hej, zapisałam się w tym roku na oba te kierunki i mam pytanie do już... bubcia1234 Polecam gorąco !!!! (1) Gdyby kilka miesięcy temu ktoś powiedział,że nauczę się prowadzić samochód,... Emilia B. 3lo (1) Mila atmosfera szkola ktora na pewno zapamieta sie na lata , wielkim plusem... Rybka Zdecydowanie polecam (1) Serdecznie polecam Panią Iwonę. Po pierwsze bardzo komunikatywna i... Jurek Tragedia (1) Uczęszczałem do tej szkoły od podstawówki bo miałem najbliżej. Mimo tego, ze... Absolwent Zdecydowanie polecam KAT.E (1) Absolutnie żadnych zastrzeżeń świetnie mnie przygotowali do egzaminu na... Marek Oby tak dalej !!!! (1) Chciałem napisać krótko, ale niby dlaczego tylko hejterzy mogą się pisać dużo... juliusz Nie polecam (1) Podejmowała się nauki w tej szkole by podwyższyć sobie kwalifikacje. Okazało... Freelancer AS !! Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców !!!! POLECAM !! :) (1) KRYSTIAN MATLAK zdecydowanie najlepszy instruktor w Ośrodku ! Podczas jazd... PAULINA :)) Wojtek Naklicki najlepszy instruktor na swiecie! (1) Bardzo dziekuje najlepszemu instruktorowi na swiecie - Wojtkowi Naklickiemu.... a. Stanowczo odradzam. (1) W pierwszej kolejności chce się odnieść do 2 opinii niżej i powiedzieć że... wielce niezadowolony uczeń, fan Polecam (1) Polecamy ! Zajęcia odbywają się w kameralnych grupach w miłej atmosferze i na... Jarosław