Mega zadowolony (1) Szkółka ŚWIETNA , poziom nauczania bardzo dobry , profesjonalna obsługa .... Adrian słaby poziom (1) Notorycznie "urywane" minuty jazd. Tu kwadrans z dwóch godzin jazdy tam... Ajka Super (1) Nasza córka chodzi do tego przedszkola od 2 lat i bardzo je lubi. My też... MM
Pilna prośba o opinie o Prywatne Liceum Collegium Gedanense (1) Jak w tytule podbijam wątek drugi raz, ale pilnie potrzebuję opinii na temat... apostrofka Szkoła, która uczy jeździć, a nie tylko zdać egzamin. (1) Gdybym miała wybrać ośrodek szkolenia kierowców ponownie, na pewno byłby to... Zuzanna polecam (3) Metoda idealna dla osob ktore nie mogą usiedzieć w miejscu i roznosi je... *Kropeczka Dobra atmosfera i skuteczne metody (3) Moje doświadczenia z Akademią w Gdyni są bardzo dobre. Mili ludzie, zawsze... Jerzy Polecam (1) Szkoła warta polecenia. Bardzo dobry poziom nauczania angielskiego. Angielski... Lucyna Polecam każdemu! (1) Akademia Prawa Jazdy - szkółka dla osób, które chcą się naprawdę dobrze... Bartosz M Architektura :) (1) Szukam ludzi, którzy zdają w tym roku na architekturę, żeby się trochę poznać... enigma Tylko automat !!! Zdałam za pierwszym razem! (1) Po pierwsze polecam Caruska, po drugie polecam zdawać na automacie, po... Kasia Najlepszy team na świecie !!! (1) Do zrobienia prawa jazdy podchodziłam bardzo sceptycznie, gdyż nigdy nie... Kasia B. Szkoła godna polecenia! (1) Szczerze polecam! Wiedza przekazana we właściwy sposób oraz dobre materialy... LB 100% polecam (1) Zgadzam się z Kochająca Mamą Też mam w Tuptusiach syna i polecam z całego... Kochająca Mama Egzamin za pierwszym razem w 30 minut! (1) Polecam tą szkołę, a szczególnie instruktora Adama. Od samego początku... Dymitr Michajłowski osk jedynka (1) Serdecznie polecam pana Jacka u którego brałam dodatkowe godziny po paru... Adrianna Nie mogłem wybrać lepiej! (1) Obsługa wspaniała. Wykładowcy na zajęciach teoretycznych świetni, zwłaszcza... Szymon Hmm... (1) Nie powiem, że jest to zła szkoła. Nauczyciele są bardzo mili i myślę, że... Maria Polecam p.Bolka (2) Z czystym sumieniem i wielką przyjemnością polecam tego instruktora.... Aleksandra Dobrze, miło i przyjemnie (1) Gorąco polecam naukę w tej szkole! Jazdy odbywały się w miłej, prawie... Sebastian Zembrzuski