Zadowolony kursant . (2) W dwa tygodnie urlopu wyrobiłem sie z jazdami na kat.A i zaliczyłem bez... Drenek :) (1) Pan Jacek - bez wątpienia wyróżnia się na tle innych mentorów jak i w ogóle... Natasza H. POLECAM w 100% - Radosne dzieci są tego najlepszym dowodem :) (1) Witam! Moje dwie córki uczęszczają do tego przedszkola i osobiście uważam, że... Marzena
Świetny ośrodek (1) Polecam wszystkim ten OSK! Bardzo elastyczne godziny, przyjemna atmosfera i... Ada Poszukiwany projektant 6 metrowej łodzi motorowej. (1) Witam. Jesteśmy innowacyjną firmą w branży jachtowej. Poszukujemy... Maciek wszystko sprawnie (1) Była to dobra współpraca, która ciągnęła się niemal rok, mimo przerw Pan... Justyna piękny obiekt (1) przedszkole już od wejscia robi wrazenie-jest duze, przestronne, eleganckie.... Karolina P o l e c a m (1) Welcome School wybrałem po odbyciu kilku spotkań z przedstawicielami innych... EnglishWood C,C+E ,kwalifikacja (1) Profesjonalne podejście właściciela ośrodka do swoich... rafi Serdecznie polecam (1) Najlepszym dowodem, że warto wybrać to przedszkole jest moja córka, która... Ewa Polecam!! (1) Z czystym sumieniem polecam L-ke, a dokładnie instruktora Irka! Prawko... Natalia OSK SPEED ! Profesjonalizm na najwyższym poziomie ! (1) Z całego serca polecam Szkołę Jazdy OSK SPEED. Przede wszystkim... Dominika :) Świetna szkoła !Polecam serdecznie (1) Najlepsza szkoła jazdy.Z czystym sumieniem mogę polecić.Najlepszy instruktor... Marta Paczoske Najlepszy ośrodek ze wszystkich!! Polecam Polecam (1) Super ośrodek!!! Super instruktorzy, indywidualne podejście do każdego... Natalia Opinia (2) Biologia przez wiekszą część mojego życia była ciekawa jedynie pod względem... ~Ela Opinia (1) Biologia przez wiekszą część mojego życia była ciekawa jedynie pod względem... ~Ela Bardzo polecam! (1) Polecam serdecznie, egzamin zdany za pierwszym razem. Pan Rafał świetny... Zuza Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam Deltę. Egzaminy zdałam za pierwszym razem. Tomek... Marzena Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii (4) Mój kurs praktyczny z instruktorem Jackiem był fatalny. Praktycznie każde... Magda J. angielski - poszukuję korepetytora (4) Witam, poszukuje korepetytora z języka angielskiego na terenie Gdyni Obłuża... Nika