Zdałam za pierwszym razem! (1) Właśnie zdałam egzamin i to za pierwszym razem! Teoria również za pierwszym.... Joanna Najlepsza szkoła (1) Przygoda z prawem jazdy zakończona egzamin zdany za pierwszym podejsciem, a... Szczesliwa kursantka Gorąco polecam !! (1) Jedna z przyczyn polecenia szkoły jest fakt, iż zdałem za pierwszym razem .... Szymon
Tragedia (1) Począwszy od poziomu nauczania - niektórzy uczą tak, jakby przypominali... BlackWidow Akademia Dobrej Jazdy (1) Bardzo gorąco polecam szkołę wszystkim, którzy pragną dobrze i bezpiecznie... Magdalena Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Nasz synek uczęszcza do tego przedszkola i lubi do niego chodzić. Widać, że... Aga Na plus (1) + bardzo fajni prowadzący + bardzo dokładne wytłumaczenie zasad i techniki +... Grzesiek Polecam (1) Bardzo polecam przedszkole megamocni na chełmie. Jest ono dla normalnych... tata85 Zdane za pierwszym razem! (1) Instruktorzy są cierpliwi, pomocni i wspierający. Odpowiadają wyczerpująco na... Lena Zdecydowanie polecam!!!! ;) (1) Po tym jak w poprzednim o.s.k. straciłam wiarę we własne możliwości i... MONIA :D Najlepsza szkoła w Gdyni ! Polecam w 100% (1) Przemiła atmosfera w szczególności chciałabym podziękować Darii gdyby nie ona... absolwentka szkoły 2009 kat C z Autobest . 2016 kat C+E wybor szkoly byl oczywisty :) (1) W 2009 roku zdawalem na kat. C . Przygotowywal mnie pan Sebastian. Bardzo... Piotr Wojcik doskonała szkoła dla wszystkich (1) Pan Wojciech Kiełbasa jest instruktorem wymarzonym! Obsługa Goauto... Małgorzata Bardzo dobra szkoła! (1) Akademia Prawa Jazdy - bardzo dobra szkoła! Polecam! Świetna obsługa, panie w... Ula K. Polecam !!! (1) Polecam w 100% teoria i praktyka zdana za pierwszym razem.Teoria z Panem... Asia Jazdy doszkalające złoto (1) W OSK Mini wykupiłem dodatkowe jazdy, doszkalające. Kurs skończyłem w innej... Paweł Maniek rodzic - opinia (2) Jeśli szukacie bezpiecznego, przyjaznego dziecku środowiska to na pewno nie... rodzic Beznadziejna szkoła (2) Poziom nauczania denny zwłaszcza polski w szkole zaocznej, nauczyciele fajni... pierwsz Rekrutacja 2015/2016 (4) Ubiega się ktoś z was do pierwszej klasy III LO? Znacie może progi z... 3 gimnazjalista pelny peofesjonalizm (1) Polecam firmę pcpolska. Mily i szybki kontakt a do tego czas wykonania... albertr