Szkoła warta polecenia (1) Szkoła jest inna od wszystkich pozostałych szkół. Dzieci tu uczą się poprzez... Rodzic Było warto. (1) Właśnie zdałem egzamin praktyczny w pordzie za pierwszym razem. Bardzo gorąco... O. Serdecznie polecam :-) (1) Przedszkole TUPTUSIE to najlepsze przedszkole na świecie!!! To tutaj mój... Agnieszka
Oskar - opinia (1) Bardzo polecam Elkaschool pełen profesjonalizm. Teoria minęła szybko i... Oskar Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Mirka! świetny nauczyciel, cierpliwy,... Justyna Polecam! (1) Część teoretyczna ciekawa w miłej atmosferze.Praktyka z p. Ireneuszem-dogodne... Monika Czy to prawda ,że Aster poprzednio to był Pablo zamknięty za nieprzestrzeganie przepisów dotyczących szkolenia ? (1) Bardzo proszę o rzetelne info. Widziałam też ofertę na Grouponie ale cena... Megi Słabo z kursami dla nowych nie polecam (1) Niestety nabijaja kase, wciskaja pozycje ktore są nie potrzebne natomiast nie... marek Angelika - opinia (1) Wczoraj uzyskalam nareszcie wynik pozytywny, a to dzieki Panu Mirkowi. Rzadko... Angelika Najlepsza szkoła (1) Polecam tą szkole zarówno teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem :)... Kamila Pięknie położone, dobre przedszkole (1) Bezpieczne miejsce, w którym Panie oddają całe swoje serce, żeby opiekować... Kamila Wybór szkoły POLDEK to był strzał w dziesiątkę!! (1) Zdane za pierwszym razem ! Instruktorzy - mistrzostwo świata;) polecam pana... Jakub Szkoła na wysokim poziomie (1) Bardzo miła atmosfera,wszystkie tematy bardzo klarownie omawiane.Szkoła dla... Jacek Jestem zadowolony. (1) Za niedługo kończę drugą klasę w owym liceum. Jeżeli chodzi o poziom... anonimka pozycjonowania (1) Pozycjonowanie przebiegli szybko bezproblemowo. Dalem frazy jakie maja... miki Cierpliwość i skuteczność (1) Gorąco polecam OSK Expert. Wybrałem ten ośrodek na podstawie poprzednich... Rafał Szkola okropna (2) Od września chodzę do innej szkoły i uważam ze to była jedna z lepszych... Była uczennica Ola - opinia (1) No to zacznę od tego, że spokojnie zdałam za pierwszym podejściem i naprawdę... Ola Serdecznie Polecam (1) Polecam ten ośrodek jazdy, a w szczególności Pana Marcina, dzięki niemu... Emilia polecam jazdy u pana Tomasza Suchty (1) Wyszkolił mnie tak, że bez większych kłopotów zdałem za pierwszym razem.... kursant Karol