Jestem bardzo zadowolony (1) Bardzo mi się podoba w szkole. Chodzę na lekcje indywidualne z hiszpańskiego... Pasjonat Miss19 - opinia (1) Mimo, że zdałam egzamin za drugim razem (z własnej winy) to i tak jestem... Miss19 Podologia w TEB Edukacja (1) Czy ktoś kończył ten kierunek i może się wypowiedzieć czy to dobra szkoła?... Daria
Filologia angielska (4) Niski poziom nauczania, brak sylabusów (nie wiemy czego się będziemy uczyć i... Małgorzata Polecam !!! (1) Polecam wszystkim GDprawko ☺ Dziś zdałam egzamin za pierwszym... Aleksandra K... Polecam!!1 (1) Wszytsko jest ok, córka świetnie się rozwija i co najważniejsze jest... Mama A. Do wszystkich, którzy jeszcze się wahają :) (1) Z prawem jazdy męczyłam się bardzo długo i pewnie katorga trwałaby dalej... ML Pati - opinia (1) Polecam wszystkim ktorzy jeszcze nie wybrali swojej szkolki.. w ciagu 2,5msc... Pati Polecam najlepsza szkoła na zapspe (1) Zdane bardzo dobre przygotowanie i polecam wszystkim najlepszy nauczyciel... Michał Najlepsza szkoła w Gdańsku (1) chodzilem do tej szkoły. Lepszej nie znam. Nauczyciele świetni, integracja z... Olek17 Mega efektywna metoda nauczania. Polecam! (1) Warto zapisać się do tej szkoły na kurs, jeśli chce się w szybkim czasie... Gosia Polecam: bardzo dobry kontakt i bardzo dobry poziom (1) Długo szukałam szkoły w Gdańsku i trafiłam na go auto. Z wcześniejszych... Magda Elka School - szkoła godna polecenia (1) Kurs zaczęłam w innej szkole, w innym mieście, ale szło jak po grudzie;)... Karolina Alalala - opinia (1) Nie rozumiem jak mozna dac tej szkole negatywna opinie. Moze wyposażenie nie... Alalala Bardzo dobra szkoła polecam (1) Jak w nagłówku szkoła bardzo dobra z dobrym poziomem nauczania.Według mnie... Anonim Najlepsze lata. (1) Jako absolwent muszę stwierdzić że lepszej szkoły nie miałem szkoły ,było... Absolwent Polecam ! (1) Polecam gorąco każdemu kto szybko i skutecznie chce opanować jazdę za... Bartek Polecam (1) Polecam ten ośrodek, głównie ze względu na instruktorów, polecam szczególnie... Kursant kompletny niewypał i totalna porażka:( (1) Jestem bardzo rozczarowana tą szkołą. Wybór padł na nią bo skusiła mnie... pineska TYLKO AL - CAR (1) Dziękuję dziękuję dziękuję zdane za pierwszym razem pozdrowienia dla mojej... Mati