GD prawko - Zdałem dzieki tej szkole! (1) Naprawdę polecam tę szkole, przede wszystkim instruktorkę Monikę, prowadziła... Radek Polecam gorąco! (1) Zdawałem prawko 2 lata temu na kategorie "B"i "A2", szybko i sprawnie w 2... Mateusz Jestem trochę zawiedziona (1) Pozytywnie oceniam miejsce, bardzo urokliwe, bezpieczne, z własnym dużym... bobo
Szczerze polecam! (1) Szczególnie P. Grzegorza Formelle, praktyka zdana za pierwszym razem. Choć... Marcin Magda - opinia (1) Bardzo gorąco polecam tą szkołę jazdy wszystkim, którzy pragną dobrze i... Magda najlepsza szkoła w trójmieście! (1) Drugi raz mialam zaszczyt być absolwentką tej szkoły dla przyszłych... Sawanahh Polecam serdecznie (1) Polecam serdecznie tę szkołę jazdy, zdałem egzamin praktyczny bez problemu za... Maciej Najlepsza szkółka w Trójmieście. POLECAM ! (1) Serdecznie polecam Elka School - TESCO Karwiny. Cały kurs przebiega bez... Paweł Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam! Niezwykle owocna, przebiegająca w przemiłej i mało... Dorota Opinia (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem , na pewno przyczynił się do tego... Jarek polecam (1) Polecam bardzo gorąco , atmosfera rodzinna , wszystko szybko załatwione , z... Kamil K Jestem na tak !!! (1) Tydzień temu pozytywnym wynikiem z egzaminu zakończyłam moją przygodę z... Julka Polecam! (1) Polecam wszystkim! Już dwójka moich znajomych zapisała tu swoje dzieci. Panie... Mama Piotrusia Zdecydowanie polecam:) (2) Jestem uczennicą klasy 6. Rozpoczęłam moją przygodę w tej szkole w 2009 roku.... Uczennica klasy 6 gorąco polecam. (1) Kadra bardzo miła. Zajęcia ciekawe.Nie wiem skąd te poprzednie kursantki się... Dorota Polecam !!! (1) Naprawdę bardzo wysoki poziom nauczania. Świetne przygotowanie do egzaminu. Mateusz Prawo jazdy w Al-Car (1) Robiłam prawo jazdy dosyć długo przerażała mnie teoria.... bez problemów... R. Egzamin (1) Witam po egzaminie. Zdane za pierwszym razem teoria, praktyczny 2 podejście /... ERL Polecam ! (1) Właśnie jestem po zdanym egzaminie w PORDzie i chciałbym z czystym sumieniem... Dareczek w ME (1) polecam, chociaż najbardziej wkurzają Ci z katedry siłowni ja