Serdecznie polecam wszystkim OSK Speed (1) Bardzo miła atmosfera, bardzo wysoki poziom nauczania. Zaczynałam jazdę z... Anastasia Polecam ELCAR. Najlepsi ! (1) Przez namowę znajomego skorzystałam z kursu w tej szkole nauki jazdy. Nie... Sandra Kierowca kat.B - opinia (1) Bardzo serdecznie dziekuje calej ekipie OSK JANKAR a w szczegolnosci p.... Kierowca kat.B
SERDECZNIE POLECAM! (1) Serdecznie polecam OKS ,,JANKAR" ! Super atmosfera, podejście indywidualne,... Maja Polecam (1) Córka miał 1,5 roku jak rozpoczęliśmy przygodę ze żłobkiem i przyznam... Mama Zosi Rewelacja! (1) Polecam każdemu, teoria świetnie wytlumaczona. Zajęcia spoko. Ale przede... Piotr P. POLECAM !! (1) Nie ma co się zastanawiać nad innymi szkołami. Wybór EuroMoto to strzał w... kursantka K Polecam serdecznie ośrodek AS oraz pana Tomka!! (1) Serdecznie polecam całą szkółkę oraz instruktora Tomasza Suchtę! Teoria na... Paulina Polecam rondobis !!! (1) Goraco polecam osrodek rondobis . Na wykladach swietnie przygotowali mnie do... Jurek klasa integracyjna w gimnazjum nr 3 (10) Witam Prosiłabym o opinie i sugestie rodziców którzy mają bądź mieli dzieci w... kobietazchelmu72 Dobra szkoła, nie bójcie się śmieło! (4) Bardzo dobre liceum, nauczyciele przywiązują indywidualną uwagę do ucznia,... Marta Podziękowania ;) (1) Dzięki OSK SORRISO zdałem za pierwszym razem egzamin z teorii i jazdy ;)... Grzegorz Formela Trochę cieni, trochę blasków (1) Mój syn chodził do tej szkoły, maturę zdał dobrze, studia skończył, od roku... matka absolwenta Polecam!!! (1) Do Akademi Prawa Jazdy trafiłam po bardzo kiepskim kursie w innej szkole.... Joanna Polecam!!!!! (1) Serdecznie polecam zarowno teoria jak i praktyka super! Z instruktorów całym... Ma OSK EXPERT (1) Polecam szkołę EXPERT- zdałam za pierwszym :) Instruktora jazdy polecam Pana... Natalia Przedszkole ze wspaniałą opieką (1) Moje dziecko czuje się tam bezpiecznie i zawsze idzie tam z ochotą. Panie... Bardzo zadowolona Mama SP nr 39 w Gdansku (Obywatelska) - bede wdzieczna za opinie! (2) Proszę o szczegolowe opinie na temat Szkoly Podstawowej nr 39 w Gdansku przy... agnicha78 Kursy z pierwszej pomocy (1) Orientujecie się może gdzie udać się z grupą osób w celu odbycia kursu z... bernard instruktor (1) Polecam pana Dariusza, miałam duży problem ze zdaniem prawa jazdy i pan Darek... Agata