Same plusy (1) Bardzo polecam ten ośrodek, a w szczególności szkolenie praktyczne –... Justy Serdecznie polecam Autogryf Żukowo !! (1) Pełen profesjonalizm oraz świetna atmosfera podczas zarówno jazd jak i... Marta nie polecam prawa na WSAiB (1) Prowadzenie przedmiotów tragiczne. Uboga siatka programowa. Co drugi... były student WSAiB
Polecam w 100% (1) Wykłady interesujące dzięki p.Januszowi a jazdy mega spokojne bez stresu... Gosia Polecam wszystkim !!!!!!! (1) Polecam serdecznie OSK Jedynka (szczególnie tym którzy mają mało czasu;)). W... Martyna Z czystym sumieniem polecam Elke School (1) Naprawdę warto, dużo można się nauczyć, a przede wszystkim bardzo dobrze się... Paweł GDprawko - satysfakcja i zadowolenie (1) Szkołę nauki jazdy GDprawko wybrałem na podstawie rankingu portalu Trójmiasto... Sławek Polecam! Kategoria A (1) Kapitalna sprawa. Zostałem dobrze przygotowany i egzamin na kat.A zdałem za... Bartek Polecam !!! (1) Klimat wspaniały, nauczyciele poza kilkoma wyjątkami są dobrzy i pomocni. W... mama Karola facet z po (2) powiedzcie czy pan Tadeusz Pinkiewicz z po jest fajny ? bo moim zdaniem nie uczen Polecam serdecznie prawo jazdy na kat C zdałam za 1 razem !!! (1) Polecam serdecznie ARTOM zdałam za pierwszym razem! Myślałam, ze jestem baba,... Dominika Nie polecam (2) Spoznilam sie 15 min na szkolenie (niestety nie znam Gdyni tak dobrze i... Iza Wiola polubiła angielski :)! (1) Jestem zachwycony postępami nauki mojej córki Wioli. :) w przedszkolu trochę... Mariusz Polecam Pana Bogdana i Speed. (1) Bardzo polecam! Pan Bogdan jest bardzo cierpliwy i spokojny, nie krzyczał, a... Weronika Najlepsi z najlepszych (1) Szkoła godna polecenia. Instruktorzy super, profesjonalni i kompetentni -... Gosia Zdecydowanie Polecam :-) (1) Bardzo dobra szkoła, świetne podejście do kursanta i pełen profesjonalizm.... Lidia Zdecydowanie tak! (1) Do Pana Darka trafiłam z polecenia, po odbytym już kursie w innej szkole... Marta POLECAM !! :D (1) Bardzo serdecznie polecam OSK "Jankar" !! Na instruktora polecam p.Dariusza... Bociek Bardzo Polecam!!! (1) Rewelacyjny ośrodek szkolenia kierowców! Dziękuję szczególnie Heniowi, który... Natalia B. szkola ksw - kup sobie wyksztalcenie (1) w szkole nie robi się praktycznie nic, prace domowe zadawane sa od swieta,... mama absolwentki