Zawsze! (1) Zawsze chciałam się uczyć języka japońskiego, a teraz dzięki lektorce mam... Dominika Język japoński (1) Nie mam porównania do innych szkół języków azjatyckich w bliskim obszarze,... Marta Zdecydowanie Najlepsza Szkoła Jazdy ! (1) Polecam z całego serca.Przemiła atmosfera, ogromna cierpliwość do kursanta i... Agnieszka
Genialna szkoła jazdy! (1) Profesjonalne podejście do klienta, instruktorzy potrafią wszystko świetnie... Krystian Pac Asystentka Zarządu z Modułem Komputerowym - POLECAM! (9) Dziękowałam Pani Ani już wiele razy za zajęcia, jakie z nami miała. Chciałam... Agnieszka Zawistowska Polecam!!! (1) Udało się zdać państwowy dzięki GD Prawko. Moim instruktorem była Ada i teraz... Adaś Szkolenia z księgowości (1) Byłam na szkoleniu z KPIR w CDS, jestem zachwycona - to mało powiedziane!... Agnieszka Rumińska Zdałem i mam już prawo jazdy !!! (1) Szkoła godna polecenia! Miła i konkretna obsługa w biurze. Jako instruktora... zadowolonykursant Super!! (1) Super lektorzy, indywidualne podejście do ucznia nawet w grupie! Szybkie... nimfa Olimpijczyk (2) Nie polecam. Dzieci zabrałem ze szkoły. 4 klasa cała rezygnuje. Ciągłe... Piotr Piechurski Licea Gdynia (1) Witam,niestety niebyt dobrze napisalam testy gimnazjalne.Razem z ocenami... Iwona Polecam kurs! (1) Witam. Przez około rok uczęszczałam na zajęcia do p.Karoliny. Chciałam... Asia polecam !! (1) osk obelix !! dziękuję za super współpracę , po 3 latach 8 godzin wystarczyło... Ania Jezyk chiński (1) Jeśli ktoś jest zainspirowany Azją, ich kulturą, językami to uważam, iż jest... Daria Polecam naukę w szkole Matsuri. (1) Świetna atmosfera, która sprawia, że człowiek chce się uczyć. Lektorzy,... Michalina uwielbiam czytać (1) Przeurocze panie,taktowne i uprzejme,zawsze wybiorą jakąś dobrą pozycję do... leksandra Chrościcka Elka School- Gdynia (1) Najlepsza szkola! Przede wszystkim mila atmosfera zarowno na zajeciach... :) Elka School - najlepsza szkoła, P. Janusz Sowa - najlepszy instruktor (1) Wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły nauki jazdy z pełnym... Aleksandra Najlepsza! (1) Uczęszczam do tej szkoły kolejny semestr i wciąż nie przestają mnie... Mirella polecam! :) (1) Przedszkole na najwyższym poziomie. Rodzinne a jednocześnie nowoczesne... Ola