Pozytywnie (1) Bardzo dziękuję za fachowe przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Uważam ,... JK 89 Jak szkółka to tylko Jankar! (1) Dla osób, które pragną zacząć naukę jazdy i stają przed pytaniem: jaka... Karolina Polecam (1) Ogromnie polecam przedszkole, codziennie odprowadzając i odbierając córkę z... AWJ
Nie idźcie do tej szkoły! (2) Ciasne korytarze, mało toalet, 1000 uczniów w malutkim budynku, 8 lekcji... anonymous Kompletna beznadzieja - szkoła do zamknięcia! (1) Obiekt ten nie powinien przyjmować uczniów od wielu lat - beznadziejna jakość... goornik Xyz - opinia (1) Absulutnie odradzam tą szkołe, nauczyciele gnębią uczniów, nie wywiązują się... Xyz super opieka (1) Moj syn chodzi do przedszkola Sióstr.Zależało nam na "prawdziwym" przedszkolu... elizabet 74 Egzaminy zdane za pierwszym razem (1) Najlepszy instruktor i szkoła. Pan paweł to najlepszy instruktor, ma dużo... Weronika Poziom 6 (1) Jeżeli Prawo Jazdy to tylko z Elka School! Lekcje w świetnej atmosferze ,... Kursantka Anka D Lepiej nie traficie (1) Gorąco polecam Delte, super instruktorzy, przyjemna atmosfera, przystępna... Patryk.R Polecam! Najlepsza szkoła jazdy! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego że wybrałam Akademie Dobrej jazdy. Świetni i... Natalia Polecamy serdecznie (1) Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywną ocenę. Nasza dwuletnia córeczka... Dagmara Tragedia !! Nie polecam !! Kompletny brak szacunku (1) Chęć dokształcenia warsztatu skierowała mnie to w/w szkoły , niestety jestem... kursantka Polecam! (1) Polecam naukę jazdy u pana jacka. Bardzo dobrze potrafi nauczyć,jest bardzo... Angelika Polecam w 100%, Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Szkoła godna polecenia. Bardzo mili pracownicy którzy wszystko wytłumaczą.... Tośka Nie dla najmłodszych. (1) Moje 3 letnie dziecko uwielbia liczyć i rozwiązywać quizy matematyczne dla... Domi POLECAM (1) bardzo dobra szkola nauka bardzo przyjemna i zero stresu, możliwość... lolo Polecam (1) Serdecznie polecam Pana Piotra Kowerdeja, świetny instruktor, zawsze wszystko... Jędrzej Najlepsza Szkoła Jazdy !!! :) (1) OSK Alfa to szkoła jazdy szczerze godna polecenia! Uważam że instruktorzy... Ewa Polecam (1) Polecam bardzo miła obsługa ! Najlepsze instruktorka Pani Bożena ! Polecam z... Norbert