Najlepsza szkoła! Polecam! (1) Z całego serca polecam! Przemiłe i bardzo pomocne Panie w biurze. Jazdy... Viktoria Informatyka - warto? (1) Jak oceniacie ten kierunek? Opłaca się tu studiować? Jak wypada w porównaniu... aa Najlepsza szkoła jazdy :) (1) Polecam serdecznie kurs w Rondobis, obsługa bardzo miła, zawsze uśmiechnięta... Marta
Mieszane uczucia (2) Po dzisiejszej wizycie mam mieszane uczucia. Nowoczesny budynek, czystko i... Qwer Andrzej - opinia (1) Podziękowania za profesjonalne przygotowanie Mnie do egzaminu kat. C i C+E.... Andrzej Polecam Pana Krystiana (1) Dokupiłam jazdy u istruktora Krystiana Matlaka, 6 lat temu robiłam kurs w... Młoda rewelacja (1) zdałam bez problemowo teoria była precyzyjna i poprowadzona tak że wszystko... karina Opinia (1) Polecam szkole.Kadra dobrze przygotowana.Dyrekcja przemila( zawsze elegancka)... Marek Całkiem niezła szkoła, cały czas się rozwija (1) Przeczytałem tu kilka złych opinii na temat szkoły Olimpijczyk. Szkoła jest... Wojtek Jakubowski Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście ! (1) Teoria prowadzona bardzo zrozumiale. Szkoła ma świetne podejście do klienta.... Michalski Igor Zakochana mama (1) Mój syn był na feriach w tym przedszkolu. Oczywiście całe przedszkole jest... Mama Bartka Polecam (1) Nauka była ciężka ze względu na moje nawyki , ale pouczająca pod bacznym... Michal Pan Rafał najlepszy (1) Polecam wszystkim osk Speed. Szkoła genialna na wysokim poziomie. Wykłady... Magdalena Polecam! (1) Do Jankaru trafiłam po kursie w innym ośrodku. Zdecydowanie polecam! Jazdy... Daria Doskonałe przygotowanie do egzaminu!!! (1) Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałem za pierwszym razem bez żadnych... K Najlepsza szkoła!!! (1) Z całego serca polecam OSK Speed!!! Pan Janusz jest świetnym wykładowcą,... Monika.M Elka School - POLECAM (1) Szkoła Jazdy godna polecenia. Panie z biura są bardzo miłe i kompetentne.... krolkris Genialne miejsce dla maluszków (1) Cudowne panie opiekunki i przede wszystkim jest tam świetna atmosfera. Synek... A. POLECAM (1) Bardzo polecam tę szkołę! Wszystko na 6. Jazda z Panią Iwonką to największa... :) naprawdę nie polecam tego przedszkola !!! (2) Szanowni Czytelnicy! Przedszkole duże, przestronne, lecz bije z niego zimnem... zniesmaczony