Polecam (1) Mam jazdy z p. Robertem i jestem z niego bardzo zadowolona. Jest bardzo... Julian Kapitalna ! (1) Te wszystkie pozytywne opinie nie biorą się z kosmosu. Jeden z najlepszych... Prezes:) Urodziny mojego synka ;) (1) Spełnienie marzeń mojego syna - urodziny z motywem Gwiezdne Wojny.... Ewa
POLECAM !! (1) Serdecznie polecam! Teoria zrobiona błyskawicznie, jazdy z Panem Maciejem na... Kasia Najlepsza szkoła! (1) Serdecznie polecam ADJ! A szczególnie Pana Łukasza. Pełen profesjonalizm,... Dominika POLECAM Instruktora (1) Jestem bardzo zadowolona z możliwości pobierania lekcji u Pana Michała... Sandi _saa Polecam osk speed (2) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie i zrozumiale co potwierdza... Michał polecam :) (2) Bardzo jestem zadowolona z jakości przeprowadzonego szkolenia. Poziom... Aga Najlepsza szkółka w Gdańsku (2) O szkółce dowiedziałem się od znajomych , którzy jakiś czas temu bez problemu... Darek Zdecydowanie polecam! (2) Serdecznie polecam wszystkim OSK Speed. Wczoraj zdałam egzamin bez żadnego... Kamila Najlepsza szkoła jazdy (2) Przede wszystkim najlepsi instruktorzy :) Atmosfera zawsze dobra, zero... Kinga Polecam ! (2) Bardzo dobra i profesjonalna szkoła. Wykłady przyjemne i z humorem ! Jeżeli... M93 POLECAM OSK SPEED - NAJLEPSZA !!!!!! (2) OSK Speed najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście Teoria z P. Januszem w... Żanet Polecam każdemu! (1) Szkoła godna polecenia,a jazda z Panem Radkiem to sama przyjemność. Warto... Mariusz Bardzo polecam! (1) Panowie prowadzą szkolenia w bardzo fajny, dynamiczny sposób, dzięki czemu... aune Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy!!! (1) Miła i życzliwa atmosfera. Cały zespół bardzo pozytywnie nastawiony. Teoria... Magda Polecam (1) Serdecznie polecam, jazdy tak samo jak teoria spędzone z Panem Januszem.... Karol Szczerze polecam! (1) Pomimo, że nie pochodzę z Trójmiasta na kurs prawa jazdy zapisałam się w... Hania Znakomita inwestycja w przyszlosc (1) Szczerze polecam. Zarówno wykłady jak i szkolenie praktyczne prowadzone na... Marta Pełna dyspozycyjność;) (1) Jestem bardzo niedyspozycyjnym kursantem. Nie mającym praktycznie wolnego... Wiktor