Obsługa pozostawia wiele do życzenia. (1) Wyjątkowo niekulturalna obsługa, strofująca osobę wypożyczającą. Zupełny brak... Beata Tanio i bezkonkurencyjnie!!! (1) Najlepsza szkoła w trójmieście!!! Z czystym sercem polecam ADJ. Teoria i... Kamila Polecam Pana Irka :) (2) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Irka :) Swobodna i bezstresowa... Dorota
Najlepszy OSK w Trójmieście ! :) (1) Teoria z Panem Januszem byla świetna. Wszystko dokładnie i zrozumiale... Michał Jak najbardziej polecam OSK Oliwka! (1) Teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem dzięki OSK Oliwka. Instruktorzy... Angel Zdałem! (1) No więc co tu napisać: szefowa, pani Iwona ze świetnym podejściem do ludzi,... Jakub Belter Polecam!!! (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście! Zdałam za pierwszym razem:) pan adam... Asia Akademia Prawa Jazdy jest najlepsza! (1) Właśnie dzisiaj zakończyła się moja przygoda z elka, gdyż zdałem za pierwszym... Mareczek H. :) Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Naprawdę polecam tą szkołę ! Wspaniali instruktorzy którzy wkładają serce w... Ania M. Masakra (1) Nauczyciele i system nauczania nie odbiega od ogólnie przyjętych standardów,... /K/K Cześć (1) Najlepsza szkoła. Zdałam za pierwszym razem Ewelins POLECAM (1) Mój syn uczęszczał do przedszkola. Byłam bardzo zadowolona ze względu na... Małgosia OK (1) Wybierający się do IV LO powinien liczyc się z dużą dyscypliną jeżeli chodzi... Anonim Polecam Rondobis!!! (1) Polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Rondobis. Mój brat robił kurs w Rondobis... Ania Zadowolona studenta (1) WSB to porządna szkoła wyższa, mogę ją polecić każdemu z czystym sercem. zadowolona Polecam Rondobis!!! (1) Polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Rondobis. Mój brat robił kurs w Rondobis... Ania Polecam!!! (1) Bardzo polecam każdemu kto chce szybko i rzetelnie nauczyć sie jeździć.... Julka Tu naprawdę nauczysz się jeździć :) (1) Gorąco polecam PASAT-a, po kilkuletniej przerwie postanowiłem dokończyć swoje... Mariusz Super szkoła! (1) Kurs nie do podrobienia, masa ważnej teorii przydatnej podczas lotów a... Krystian87 Świetna Kadra (1) Śliczne miejsce, czysto, schludnie, uśmiechnięte Animatorki. Wiedziałam, że... Sonia