irena (1) dziś zdałam egzamin :) nauki jazdy miałam z Panem Tadeuszem Szlendak z czego... irenka Teoria i Praktyka w jednym dniu za pierwszym razem! (1) Egzamin teoretyczny oraz praktyczny jednocześnie zdany dzisiaj za pierwszą... Sebastian M. POLECAM (1) Mój 5- letni syn chodzi na zajęcia do Pani Moniki, sympatyczna, kreatywna... Anka
POLECAM (1) Serdecznie polecam OSK SPEED , niesamowici nauczyciele, cierpliwi, mili.... Svetlana Opinia po 9 latach (1) Chodzę do tej szkoły od zerówki. Nie polecam. Nauczyciele okropni. Niby jakiś... 3klasistka Polecam (1) Szkoła w mojej najbliższej okolicy, nie trzeba dojeżdżać do centrum. Chodzę... zzz Bardzo dobra szkoła (1) Miałam zajęcia indywidualne z p. Kasią, która prowadziła je na najwyższym... Monika Polecam (1) Szkoła bardzo blisko domu, nauka tak jak w ulotce w małych grupach, a... Marzena Polecam p. Janusza Piotrowskiego (1) Egzaminy zdane za pierwszym razem, swietnie przeprowadzony kurs, zero krzyków... Patryk POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam oddział na Chyloni. Współpraca z biurem przebiegała bez... xyz Super (1) Polecam w 100% Adj, w szczególności Pana Mariusza. Dziękuję za cierpliwość,... Agnieszka !!!!!!! (1) Bardzo polecam!! zdałam za pierwszym razem, Pan Marcin to świetny... Nikola za pirwszym (1) z Michałem za pierwszym razem POLECAM !! Dawid Nie polecam tej szkoły! Jak najdalej!!! (2) Mam przykre doświadczenia związane z tą szkołą. Odbyłam tam dwa szkolenia.... NIEzadowolona kursantka Jestem zadowolona w 100% (1) OSK Poldek prezentuje bardzo wysoki poziom, zarówno nauczania jak i... Nikola Polecam (1) Serdecznie polecam Obelixa wszystkim przyszłym kursantom. Duży plus za... Kasia Super szkoła (1) —Super szkoła. Super instruktorzy. No i najważniejsze egzamin zdany za... Aleksandra Wiśniewska zwyczajne szamaństwo. (3) BYŁAM rzekomo słuchaczką tej szkoły, ale tak naprawdę każdy jest tam... kaja26 Collegium gedanense Gdańsk - proszę o opinie (2) witam, czy chodził ktos do tego lo, jakie opinie? liceum Kategoria B (1) Jestem zachwycona, jestem świeżo po zdanym za pierwszym razem egzaminie... Dominika