Gorąco polecam!!! (1) Nie ma co ukrywać ta szkoła jazdy jest bez wątpienia najlepszą szkołą na... Konrad Polecam! (1) Na kurs rysunku zacząłem uczęszczać jakoś w ostatniej licealnej klasie z... Patryk ŚWIETNY instruktor Pan Darski (1) Chciałbym wszystkim niezdecydowanym, którzy z różnych powodów utracili prawo... ps
jesteśmy bardzo zadowolone (1) Moja córeczka każdego dnia biegnie do przedszkola z uśmiechem. Panie są... Bogna Mama - opinia (1) Niestety mało kreatywnie spędzają dni,dopiero kiedy dziecko trafiło do innego... Mama Najlepszy OSK w trójmieście! (1) Gorąco polecam skorzystanie z usług tego ośrodka do szkolenia kierowców.... Adrian Michajłowski Polecam! (1) Z całego serca polecam OSK Jankar! Moim zdaniem dokonałam najlepszego wyboru... M.Świderska Z czystym sercem godna polecenia (1) Jak w tytule, z czystym sercem polecam szkołę OSK EKSPERT. Zebranie się do... Patrycja Mama Franulki - opinia (1) Byłam pełna obaw zapisując naszą córcię do przedszkola. To nasz skarb długo... Mama Franulki Technik farmaceutyczny - gdzie najlepsza szkoła? (1) Drodzy forumowicze, poszukuję szkoły, w której mogę podjąć naukę w zawodzie... ~krafik Nie polecam (1) Zapisano mnie przez groupon. Kurs miałem zacząć na początku lipca. Kierownik... Kuba Polecam wszystkim Maluchom!! (1) Córka uczęszczała do Żłobka przez 7 miesięcy. Przez ten okres bardzo się... Mama absolwentki :) polecam (1) Ukończyłam liceum i w zasadzie jestem zadowolona, wiadomo wszystko ma swoje... Kobieta Opinia (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców! Wszystkim przyszłym kierowcom ,którzy... Zuna Najlepsza Szkoła Jazdy pod Słońcem! (1) Nie wyobrażam sobie, że gdzieś mogłoby być lepiej! Wspaniała, przyjazna,... Natalia O. Mikołaj Pingot - opinia (1) Wszystko na plus, fajni ludzie dobra cena, bardzo dobrze uczą wiec dzięki... Mikołaj Pingot Polecam!!! (1) Wybrałam kurs weekendowy. Teorię miałam z Krzyśkiem, a praktykę z Łukaszem.... Aga Smierdzi (1) Witam, koncze w tym roku ta szkole. Nauczyciele dziela sie na zbyt... uczen klasy 3c Mój pierwszy kontakt - mało sympatyczny (1) Sytuacja dotyczy rekrutacji przedszkolaków w ramach finansowania przez... Piotr Z czystym sumieniem można polecić :) (1) Świetne przygotowanie do egzaminu państwowego zarówno teoretycznego jak i... Mateusz