Z czystym sumieniem można polecić :) (1) Świetne przygotowanie do egzaminu państwowego zarówno teoretycznego jak i... Mateusz Polecam! -Krzemowa (1) Bardzo fajne przedszkole, panie uśmiechnięte, otwarte, zawsze chętne do... mama Wspaniałe miejsce (1) Córka uczęszcza do żłobka od niedawna, ale już mogę z czystym sumieniem... Gosia
Najlepsza szkoła (1) Akademia dobrej jazdy ,najlepsza szkoła . Teoria i praktyka jest prowadzona... Pozytywna Zadowoleni rodzice i dziecko (2) Szkoła z zasadami, ucząca dzieci szacunku do drugiego człowieka. Mundurki,... Monika przedszkole jak z bajki (1) Moja córcia pokochała przedszkole no i oczywiście Panie. Wychodziła zawsze z... mama Zosi Gorąco polecam! (1) OSK naprawdę godne polecenia ! Serdecznie polecam instruktora Mariusza oraz... Marcin Sokrates - szczerze polecam! (1) Szkołę wybraliśmy głównie ze względu na dogodny dojazd i małe klasy. Nasz... M. Serdecznie polecam! (1) Bardzo dobre nauczanie, popierane konsekwencją. Znakomity czas trwania kursu... Dominik A Polecam (1) Robiłem w tym ośrodku katygorie C,C+E i kwalifikacje. Wszystko zdałem za... Karol K dobra uczelnia (1) ja już kończę studia na SSW. Studiuję architekturę i muszę przyznać, że mają... Pola Najlepsza szkółka, najlepszy instruktor! (1) Bardzo polecam! As to najlepsza szkółka jazdy, świetnie przygotowuje do... zadowolona kursantka :) Miejsce, gdzie spełniają się marzenia. (1) Najbardziej zaangażowani ludzie na świecie. Praktycznie u każdego nauczyciela... Zachwycona absolwentka Tam spełniają się marzenia (1) Jestem absolwentką tego gimnazjum i z ręką na sercu mogę powiedzieć że były... Artysta Monika - opinia (1) Polecam te szkole wszystkim przyszlym kierowca. Świetni instruktorzy ( Łukasz... Monika Jestem na TAK (1) Na szczególne uznanie zasługuje przede wszystkim cierpliwość instruktora,... Martyna Jaka szkoła jazdy jest najlepsza w Gdańsku? (8) Co mozecie polecic? Gdzie robiliscie swoje prawko? Chodzi mi o kategorię B.... roza Polecam (1) Gorąco polecam. Miłe panie w biurze, sprawnie przeprowadzona teoria. Egzamin... Radek Polecam na 100% (1) Miła i fachowa obsluga.P.Jarek to profesjonalista,egzamin teoretyczny i... Basia Kategoria C+E, NAJLEPSZY INSTRUKTOR MACIEK (1) Gorąco polecam naukę jazdy VECTRA a w szczególności instruktora Maćka!... Łukasz